Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill: Downpour'un İlk Ekran Görüntüleri

Silent Hill: Downpour serinin hayranlarında yeniden bir ümit yarattı, Vatra Games umarız başarılı bir oyunla karşımıza çıkar

    Vatra Games tarafından geliştirilen Silent Hill: Downpour ile ilgili yeni bilgiler ortaya çıkmaya devam ediyor. Dün oyun hakkındaki ilk bilgileri aktarmıştık. Gelecek ay Game Informer dergisinde yayınlanacak olan ekran görüntüleri de şimdiden sızdı bile.
 
    Bu görüntülerin yanı sıra dergiden gelen bilgilere göre Silent Hill: Downpour yaklaşık 10 saatlik bir oyun süresine sahip. Eğer oyun bu kadar uzun sürerse oldukça şanslıyız demektir. Ayrıca oyunun adından da anlaşılacağı gibi su diğer dünyaya geçişte çok önemli bir rol oynayacak.
 
      Kamera açıları orijinal Silent Hill oyunlarındaki gibi olacak ve Silent Hill: Shattered Memories'deki düşmanların takip sahnelerine benzer anlar da oyunda bulunacak. Oyundaki dövüşler de klasik Silent Hill oyunlarındaki gibi olacak, ama Origins'teki gibi silahlarımız hasar alıp kırılacak.
 
      Oyunda hasar aldıkça giyisilerimiz kanlı bir hal alacak, böylece enerjimizin durumu hakkında bilgi sahibi olacağız. Ayrıca bulmacaların zorluk seviyesini ayarlama olanağı Downpour'da da bulunacak.
 
      Silent Hill: Downpour'un Game Informer dergisinden taranan ilk görüntülerini aşağıda bulabilirsiniz. Taramalar pek kaliteli olmadığından resmi görüntüler yayınlanana kadar bu görüntülere bakmak zorundayız. Yine de içimizde sanki atmosfer çok hoş olacakmış gibi bir his var.
 

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
Resident Evil: Revelations Gerçek Bir Korku Oyunu Goro ve Jade Yeni Mortal Kombat için Onaylandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

anonimm

11.1.2011 18:48:22

0
mükemmel bir oyun olacağına eminim

BSC Misafiri

10.1.2011 20:45:55

0
Arkadaşım Silent Hill en iyi korku oyunu sayılabilecek bir oyundur. Resident Evil'da onun peşindeki en iyi korku oyunlarındandır. Bilmem Gamespotta nasıl puan verdiklerini ancak düşük puan vermişlerse onların aptallığıdır. Ben bugüne kadar oynayananını bu kadar psikolojik bunalıma sokacak hikaye, atmosfer v.s.yi başka hiçbir oyunda görmedim. Adam akıllı oynayacaksan ve birax ingilizcen varsa sana Silent Hill 2'yi öneririm.

The_Rahip

9.1.2011 22:22:32

0
Bu sefer efsaneye yakışan bir oyun olacak hissi var içimde. İlk oyun ve ikinci oyunun atmosferini verirse bu iş tamamdır.

BlackBeasT

9.1.2011 19:10:24

0
Silent Hill ve Resident Evil oyunları 1,2,3 serilerinden sonra saçmaladılar,Korku oyunu olmaktan çıkıp Action tarzı oyunlar yapmaya başladılar.Konami SH ve Capcom RE'de yeniden eski atmosfere dönmeye çalışıyor,dönerken afallayıp yere çakılmazlar umarım :D

SOLID SNAKE

9.1.2011 16:48:45

0
silent hill oynamamak ayıptır yah. Bu Oyun Mükemmel olucak ekran görüntüleri çok güzel grafikler vs tam tadında,sabırsızlıkla bekliyorum =)

emreDZ

9.1.2011 14:11:45

0
Hiç Silent Hill oynamışlığım yok, neyin nesidir bir bilgim yok. GameSpot'ta arama yaptım silent hill diye fakat çıkan oyunların puanlarına bakılırsa hiç biri vasatı geçememiş. Güzel bir silent hill oyunu önerebilecek var mı bana? xD

HyDro-X-GEN

9.1.2011 13:41:14

0
İşte bu oyundan gerçekten umutluyum ...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız