Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill: Book of Memories'ten İlk Video

Bir Silent Hill hayranının bu oyunu sevmesi pek kolay olmayacaktır

     Multiplayer bir Silent Hill deneyimi sunacağı söylenen Book of Memories ile ilgili bilgiler uzun zamandır söylenti halinde dolaşıyordu, son günlerde de elimize somut bilgiler ulaşmıştı. Şimdi ise oyunun ilk videosu yayınlandı.
 
     Harry, James ve Maria gibi serinin ünlü karakterlerini yönetebileceğimiz oyunda kendi karakterimizi de yaratabiliyoruz. 4 kişinin aynı anda oynayabileceği oyunda serinin önceki oyunlarından tanıdığımız silahlar ve düşmanlar karşımıza çıkacak.
 
      Açıkçası izometrik kamera açısı Silent Hill'in dünyasına hiç uygun değil. Ayrıca bir sahnede karakterlerimizin süper güçlerinin de olduğunu görmemiz de şaşırtıcı. Konami, Silent Hill'i hayal bile edemeyeceğimiz bir hale getirmiş. Sanırım bu durum serinin hayranlarının hoşuna gitmeyecektir.
 
     Pyramid Head gibi eski düşmanlarla karşılaşacak olmak her ne kadar güzel olsa da, Silent Hill'iin o gizemli atmosferinin 4 kişi nasıl yaşarız merak ediyorum. İşte oyunun ilk videosu:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony
Battlefield 3'den Geniş Multiplayer Detayları Dark Souls'ta Silah ve Eşya Sayısı 2 Katına Çıktı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

canned

19.8.2011 15:55:53

0
Uzun zamandır bu kadar gülmemiştim çok yaşa sen Konami. Oynanış evlere şenlik. Konuya bakın hele: Karakterimiz bütün hayatının yazılı olduğu bir kitap buluyormuş da oyunda kaderimizi değiştiriyormuşuz. Tuvaletteyken bundan daha güzel hikaye yazabiliyorum.

Kasatka

19.8.2011 12:05:42

0
Dead Nation cakmasi. Dusunun dead nation daha dunki cocuk ama koca silent hil geri zekali para delilerinin elinde dead nationun basarisini gorup kopyalamislar. yazik, cok yazik

aykut291

18.8.2011 23:25:32

0
Yok artık ya! güzelim ismi kullanarak napmışlar ne hale getirmişler söyliyecek söz bulamıyorum ya!:(

BSC Misafiri

18.8.2011 23:10:30

0
Renkli eşya da düşüyormuymuş? Verdiğin hasarın düşmanın üzerinde gözükmesi bile başlı başına felaket. Ulan madem böyle bir oyun yapacaktınız, şart mıydı Silent Hill demeniz? Yok mu başka isim kardeşim...

avatar78

18.8.2011 20:39:55

0
Belki bir şans daha verilebilir ama, canım seriye bu oyun olmamış, kameranın üstte olması...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Book of Memories
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız