Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill: Book of Memories'ten Ayrıntılar

Book of Memories multiplayer özelliklerine sahip ilk Silent Hill olacak.
 
     Silent Hill: Origins ve Silent Hill: Shattered Memories gibi PSP oyunlarından sonra seri yeniden el konsollarına dönmeye hazırlanıyor. Silent Hill: Book of Memories, oynanışındaki köklü değişiklerle PlayStation Vita sahiplerine seslenecek.
 
     Book of Memories'te kendi karakterinizi yaratarak oyunun senaryosuna atlayacaksınız ve doğaüstü güçlerle mücadele ederken bir yandan da tanıdık yüzlerle karşılaşacaksınız. Serinin survival horror yapısından biraz daha sıyrılan yapım, aksiyona odaklanmış bir oynanışla karşınıza çıkacak.
 
     İzometrik kamera açısıyla düşman dalgalarına karşılık vereceksiniz. Oyundaki silahlarınız ise Silent Hill: Downpour'dakilere benzer olacak. Sınırlı mühimmat ve silaha sahip olacaksınız fakat bunların yerine ısırılma riski yüksek olsa da yakından mücadeleye girebileceksiniz.
 
     Grafik açısından ise Vita'nın tüm kaynaklarının kullanılmadığı düşünülüyor. Uzak kamera açısı çoklu düşman saldırılarında neyip olup bittiğini pek iyi yansıtamıyormuş. Gölgeler ve ışıklandırmalar ise yeterli düzeyde.
 
     Silent Hill: Book of Memories, Diablo tarzında oynanışı ve co-op desteği ile seriye farklı bir oyun olarak katılacak.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony
Bir Modlama da GTA: San Andreas için Sen Bana Birini Android: Super Jump World

bertizpsx

4.1.2012 17:26:06

0
Arkadaş gel de ağlama! Madem böyle bir oyun çıkaracaksınız adını Silent Hill koymayın. Shadow Warrior diyin gidin. Resident Evil ile beraber özünden en çok uzaklaşan oyun serisi SH'dir herhalde.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Book of Memories
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız