Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 8'in İlk Yapımcı Günlüğü

 


    Vatra Games'in yapımcı koltuğunda oturduğu 8. Silent Hill için ilk geliştirici günlüğü geldi. Yapımcılar arasında bulunan Devin Shatsky ve Tomm Hulett'in röportajları ile süslendiği bu geliştirici günlüğüne buradan ulaşıp izleyebilirsiniz.
 
    E3 2010'da duyurusu gerçekleşen Silent Hill 8, 2011'e göz kırparken Xbox 360 ve PS3 için geliştiriliyor. Geliştirici günlüğünde Hulett'in anlattıklarına bakılırsa, serinin diğer oyunlarından daha farklı bir oyun ile karşılaşacağız. "Serinin ruhuna ve temasına yakışacak" şekilde olacağının da sözünü veren Hulett, yenilikler de katacaklarını ancak bunun temayı bozmamasına dikkat edeceklerini belirtiyor.

    Hapishane aracı ile transferi gerçekleşen bir mahkum olan Murphy Pendleton'ın konusunu işleyecek olan Silent Hill 8'de konumuz aracın devrilmesi ve Murphy'nin serbest kalması ile başlıyor. Özgür kalan Murphy doğal olarak kendini sisli puslu Silent Hill evreninde bulacak. Kaçışını gerçekleştirdiğini sanan Murphy aslında daha ızdırap dolu bir hapishanede olduğunun farkında bile değildir. Korkunç yaratıklar ve ucubeler kasabanın her yerinde pinekliyorlar. Silahı hemen bulamayacağımız oyunda çevre öğeleri ile kendimizi korumaya çalışacağımız da verilen bilgiler arasında yerini alıyor.
 
    Oyuna getirilecek bir yenilik ise ana konunun yanında minik sidequest'lerin de (yan görevler) olacağı oluyor. Silent Hill hayranları, yapımın Japon yapımcılardan uzaklaşmalarına biraz tedirgin baksalar da umalım da son zamanlarda çoğu Silent Hill oyunun da olduğu gibi hayal kırıklığına uğramayalım. 
 
     Videoya buradan ulaşabilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror developer diary geliştirici günlüğü video
F1 2010'un PS3 Yaması Hazır (Soru) Cadılar Bayramını Bu Kadar Özel Kılan Ne?

BSC Misafiri

6.11.2010 00:10:21

0
Yazıyı yazan arkadaş hangi Silent Hill oyununda hayal kırıklığına uğramış acaba?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız