Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shredders 17 Mart'ta Geliyor

 
 
Yayıncı FoamPunch ve geliştiriciler I-Illusions ve Let It Roll, kayak simülasyon oyunu Shredders'ın Xbox Series ve Steam ve Microsoft Store üzerinden PC için 17 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu. Ayrıca oyun Xbox Game Pass'de de mevcut olacak.
 
Shredders'ta yeni kar yağmış o kadar çok yer var ki karlı dağlarda kayarken saatlerin nasıl geçtiğini fark etmeyeceksiniz. Profesyonellerden ilham alınan inanılmaz sayıda harekette ustalaşın, tarzınızı göstererek uçun, havada tahtanızı tutarken hareketinizi yapın, kayak tahtanızı eğin ve butter hareketini en iyisi gibi yapın.
 
Mümkün olduğunu düşündüğünüz sınırların ötesine geçin ve kısa süre içinde duyurulacak birinci sınıf profesyonel kayakçıların yönlendirmesiyle yamaçlarda kayın.
 
İnsan eliyle düzenlenmiş parklar, şehre ait ortamlar ve pist dışı maceralar. Bu açık dünya, kayak yapmanız için sizi bekliyor. 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu spor kayak
The Legend of Heroes: Trails from Zero 30 Eylül'de Avrupa Çıkış Yapacak Sifu Satışları 1 Milyonu Aştı

BSC Misafiri

3.3.2022 14:17:40

0
Atmosfer ve grafikler tıpkı Steep e benziyor. Animasyonlar biraz daha akıcı olsa çok daha hoş okur gibi duruyor. Beklediğim oyunlardan biridir, umarım Steep kadar kaliteli bir yapım olur.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız