Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue ve Skies of Arcadia HD Olarak Geliyor Gibi

Shenmue bazı oyuncular için unutulması mümkün olmayan bir yapım

     SEGA, Dreamcast'teki efsane oyunlarını PC, Xbox Live ve Playstation Network üzerinden sunmaya devam etmeye devam edecek gibi görünüyor. Shenmue ve Skies of Arcadia gibi iki önemli oyun HD olma yolunda.
 
     Sega marka müdürü Ben Harborne her ne kadar doğrudan açıklamasa da bu iki oyun üzerinde çalıştıklarını ima etti. Özellikle eğer Shenmue serisi HD olarak gelirse bu oyuncular için harika bir haber olacaktır.
 
      Dreamcast'in büyük beğeni toplayan RPG oyunu Skies of Arcadia da PS2 için duyurulmasına rağmen iptal edilmişti. Daha sonra Gamecube'te gelişmiş bir sürümü Skies of Arcadia Legends ile boy gösteren oyun bakalım HD olarak gelirse yenilikler içerecek mi?

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak thesilentchief Shenmue Skies of Arcadia SEGA Xbox Live PSN
DMC'deki Dante Oyunun Yönetmenine mi Benziyor? Wasteland 2 İçin Bağışlar 2 Günde Hedefe Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

The_Rahip

15.3.2012 20:24:48

0
Shenmue 3'ün yapılmaması SEGA'nın en büyük ayıbıdır. Ne yapıp edip bu efsaneyi tamamlamalıydı.

BSC Misafiri

15.3.2012 14:41:27

0
Insallah olacak bu sefer shenmue benim icin ayri bir önem tasiyor. Qte leri cok özledim. Meraktan cildiracam acaba hikaye nasil bitecek diye. Sega nin atalligi dreamcasti batirdi zamaninda reklam yapmislar 2 dakka sürüyor 5 saniyesinde bi dreamcast yaziyor gerisi sanki dünya savasini anlatiyor sanar herkez, olan shenmueyada oldu dreamcast assagi yukari 10 milyon defa satilmis cok az shenmue 1 ve shenmue 2 beraber sadece 2milyon defa satildi. Sonra shenmue 2 cikmisti xbox icin. Bi hatada xbox icin yapilmasiydi eger playstaion 2 icin yapsaydi oyun en az 7 milyonu bulurdu. Insallah psn hd remake yaarlar hemen indiririm psn den. Bu arada benim psn hesabim ShenmueJKD shenmue hayranlari eklesin beni. Facevlbookta aramada shenmue türkiye yazin ordada beni destekleyin. Begen butonuna basin. Haydi sega insallah önce hd leri cikacak shenmue serisinin ondan sonrda en cok bekledigimiz shenmue 3

TacTical_TR

15.3.2012 12:19:37

+2
Eğer Shenmue 1 ve 2 HD olarak gelirse muhteşem olur Dreamcast'de ilk oyunu xbox'da ikinci oyunu oynamıştım tambi başyapıt ama adamlar oyunu yarım bırakmıştı resmen kursağımızda kaldı güzelim oyun :) @BSC Bu oyunla ilgili gelişmeleri herzaman sunarsanız memnun olurum benim için çok değerli bi oyun hatta bi çok kişi içnde aynı şekildedir eminim Haber için Teşekkür ettim
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız