Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shank'in Xbox 360 Versiyonunda Sorunlar Yaşanıyor

desktop_wallpaper_1280x720_4a
 
    Dün Xbox Live'e de çıkışını yapan Shank için alınan raporlara oyun, CG (Sinematik) oynatımında aksama yapıyor. Bu şikayetleri göz önünde bulundurarak onaylayan yapımcı Klei ilk başta suçu eski Xbox 360lar'a atmıştı. Ancak şimdi firmanın yaptığı açıklama neticesinde, sorunun Xbox 360lar'da olmadığı belirtildi.
 
    Oyunun resmi sitesinden açıklama getiren Klei, durumu şöyle açıkladı: 
 
    “Görünüşe göre bazı Xbox 360lar'da açılış sinematiği aksama yapıyor, bölümler arası yükleme süreleri de uzun sürüyor - Biz ilk geliştirme kitleri ile bunu test ettiğimizde asla başımıza böyle bir şey gelmemişti, şimdi duruma göz atıyoruz.
 
    “Bu arada oynanışın etkilenmediğini belirtelim."
 
    “Açık olmak istiyorum, bu kesinlikle 360'ın suçu değildir. Bu bizim sorunumuz ve bize sürpriz oldu çünkü onaylama aşamasında başımıza gelmemişti. Şimdi bunu düzeltme zamanı. Bu arada System Cache temizlemenin (Clear System Cache) bazı oyuncularda işe yaradığını duydum. Bu tam bir düzeltme değil (Üzerinde çalışıyoruz) ama umarım bazı insanlara yardımı dokunur."
 
    Aranızda sorun ile karşılaşan varsa bizle paylaşırsa seviniriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Shank Klei Entertainment Xbox 360 PS3 PC CG sorun yama
Xbox 360'ın Sesli Chat Kalitesi Artıyor Final Fantasy 14'ün TGS Videosu Yayınlandı

BSC Misafiri

27.8.2010 21:36:32

0
Benim Xbox 360 S makinemde'de bir kere sorun yaşadım ama sonra bir daha tekrarlamadı oyunu açarken ea logosu çıktığı anda konsol donuyor makineyi kapatmaktan başka çare kalmıyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shank
+ TAKİBE
AL
13 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız