Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shank 2'nin Fiyatı, Steam Desteği ve Dahası


     Oynanış ve grafik tarzıyla beğenilen Shank'in devam oyunu Shank 2'nin Facebook sayfasında yapımcı ekip, soru & cevap etkinliği düzenledi. Bu etkinlik sonrasında Shank 2'nin fiyatı, PC'deki platform desteği, demosu hakkında bilgiler de ortaya çıktı.
 
      Yayıncısı Electronic Arts'ın Origin akımına kapulmayacak olan Shank 2'nin, çıkışıyla birlikte Steam'e geleceği açıklandı. Ayrıca Shank 2'nin Steam sürümü, kayıtlarınuzı istediğiniz bilgisayardan devam ettirmeye yarayan Steam Cloud sistemini de destekleyecek.
 
      Facebook sayfasındaki bu etkinlikte, Shank 2'nin çıkış fiyatı da soruldu. Yapılan açıklamaya göre Shank 2, ilk oyundan daha ucuz bir fiyatla, $9,99'la satışa sunulacak. Tüm bu olumlu haberlere rağmen Shank 2 adına demo yayınlanmayacağı da eklendi.
 
      Ayrıca bu etkinlikte sorulan bir soru da, Shank serisinin devamuna yönelik. Klei'e sorulan "Serinin devamında Shank 3 görecek miyiz?" sorusuna "Şuanlık bir planımız yok. Eğer farklı bir şeyler yapabileceğimizi hissedersek, neden olmasın?" şeklinde bir cevap geldi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ESG Shank 2 EA games Klei Entertainment Action PC PSN Xbox Live
Dünyanın En Çok Aranan Korsanı, MW3'ün Birincisi Tokitowa İsmi Aslında Bir Hatano Kitabından Alınma

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shank 2
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız