Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shang-Chi'nin Başrolü Simu Liu, Star Wars Yapımlarında Yer Almak İstediğini Söyledi

 
Marvel Sinematik Evreni'nin yeni döneminde vizyona girecek olan Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminin başrolü Simu Liu, Star Wars yapımında yer almak istediğini söyledi. 
 
Kim's Convenience dizisi ile ilk kez uzunca bir şekilde izleyicilerle buluşan Simu Liu'nun daha büyük bir kitleye hitap eden ilk yapımı Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings olacak. Geçtiğimiz günlerde yaptığı bir açıklamada ise Star Wars yapımlarında yer almak istediğini dile getirdi. Hatta spesifik olarak bir Grey Jedi rolünde olmak istiyor.
 
Simu Liu'nun bu isteği gerçekleşir mi, bilmiyoruz ancak artık sinemalarda Grey Jedi görmek veya onlara odaklanan bir yapım görmek güzel olabilirdi. Grey Jedi olanlar gücün karanlık ve aydınlık tarafını reddeden sadece güce inananlardan oluşuyor.
 
Simu Liu'nun oyunculuğunu Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings filminde daha göreceğiz. Film ise 7 Mayıs 2021'de vizyona girecek.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri star wars disney grey jedi
Giancarlo Esposito, Kariyerindeki Sıradaki Durağın Marvel Sinematik Evreni Olduğunu Düşünüyor NieR Re[in]carnation'dan Yeni Oynanış Videosu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Star Wars'un Film ve Dizi Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız