Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow of the Eternals İptal Edilebilir

Shadow of the Eternals, CryEngine'i kullanıyor

      Eternal Darkness: Sanity's Requiem adlı mükemmel oyunda yer almış bazı elemanların da yer aldığı Precursor Games'in yeni oyunu Shadow of the Eternals'ın Kickstarter kampanyası pek de iyi gitmiyor. Oyun için şu ana kadar sadece 114.000 dolar toplandı.
 
     1.350.000 dolar bağış toplanması beklenen oyunun yardım kampanyasının bu kadar yavaş ilerlemesi geliştiricilerin de moralini bozmuş gibi; çünkü Precursor Games yetkilileri eğer Kickstarter projesi başarıya ulaşmazsa oyunu tamamlamalarının zor olduğunu söylüyorlar. Yani oyun büyük ihtimalle iptal edilecek ve firmanın kendi sitesinden topladığı bağışlar da iade edilecek.
 
     Bakalım önümüzdeki 19 günde bir şeyler değişecek mi? Açıkçası hedeflenen miktara ulaşılmasını artık hiç kimse beklemiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
shadows of the eternals precursor games wii u pc korku nintendo gamecube eternal darkness
New Super Mario Bros U için Pro Controller Desteği Take Two, GTA V'in Satış Beklentilerini Açıkladı

BSC Misafiri

31.5.2013 10:20:39

0
Haydaa bu ne simdi hani nintendo kullancilari bu oyunun devamini istiyordu hani pc oyunculari. hadi diger vurdulu kirdili oyunlari istemiyorlar anladik. Ancak kendi sisteminde dogmus bir oyunu da mi istemiyor bu adamlar. Oyun görsel olarakta gayet guzel görunuyordu.Yazik olacak rakam yuksek ama oyun pc icinde gelebilirdi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shadow of the Eternals
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız