Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shadow Of Mordor'un Geliştiricisi Yeni Bir Proje Üzerinde Çalışıyor

    
     Geçtiğimiz yıl Middle-earth: Shadow of Mordor'u geliştirmiş olan Monolith Productions'ın yeni bir proje üzerinde çalıştığı ortaya çıktı.
 
     Time Warner şirketi tarafından Monolith için reklamlar yayımlandı. Stüdyo için yeni yapımcıların, sanatçıların ve programcıların arandığı açıklandı.
 
     Metacritic'te 87 puan almış olan Middle-earth: Shadow of Mordor'un başarısından sonra Monolith'in nasıl bir proje üzerinde çalıştığı merak konusu. Monolith'in Shadow of Mordor'daki Nemesis sistemini yeni bir oyunda tekrardan kullanıp kullanmayacağını ileriki bir zamanda görebileceğiz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Assassin's Creed: Birth of a New World - The Ameri assassin's creed III assassin's creed: black flag assassin's creed: liberation hd ubisoft ubisoft montreal monolith warner bros the lord of the rings the hobbit middle earth shadow of mordor
Dreams, Paris Games Week'te Detaylandırılacak Solid Snake'in Ses Aktörü Kojima'nın Gidişiyle Beraber Metal Gear Solid'e Geri Dönmek İstiyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Babblebabble

24.6.2015 13:02:24

0
quote:

Orijinalden alıntı: kiralik kettle Yanarım yanarım koskoca Monolith'in bundan sonra hep lisanslı LotR oyunları yapıp bir tek onlarla hatırlanacak olmasına yanarım. Blood, Fear, Condemned, NoLF, adamların en iyi oyunları hep FPS oysaki.
Aynı şekilde... Bir blood remake'i, yeni adam gibi bir F.E.A.R ya da Condemned görmek yerine (hatta Condemned 2 PC'ye gelse bile olurdu).

silverygt

23.6.2015 21:23:01

0
İnsallah seriyi bir sekilde devam ettirirler shadow un tadi damagimizda kaldi hakikaten..

kiralik kettle

23.6.2015 20:42:59

-1
Yanarım yanarım koskoca Monolith'in bundan sonra hep lisanslı LotR oyunları yapıp bir tek onlarla hatırlanacak olmasına yanarım. Blood, Fear, Condemned, NoLF, adamların en iyi oyunları hep FPS oysaki.

Megathrone26

23.6.2015 19:33:56

+2
bu sene bana göre oynadığım en iyi oyundu shadow of mordor. merakla yeni oyunlarını bekliyorum monolithin
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Middle Earth: Shadow of Mordor ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
65 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız