Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Settlers 7 DRM Sorunu Hala Çözülemedi

 
     Ubisoft'un DRM sorunları çığ gibi büyümeye devam ediyor. Önce Assassin's Creed 2 ile başlayan sorunlar son zamanlarda Settlers 7 ile tam gaz devam ederek oyuncuların çok canını sıkıyor.
 
     Ubisoft'ta oyunculardan nasibini alacak gibi görünüyor, özellikle merakla beklenen Splinter Cell: Conviction'ın PC versiyonunun, oyuncular tarafından DRM sistemi yüzünden beklenenden az satılabileceğini düşünüyorum.
 
     Settlers 7'nin oyunun çıkması 2 hafta olmasına rağmen halen oyunu satan alanların oyunu oynayamadıklarını ortaya çıktı. Ubisoft yetkililerinin konuyla ilgili açıklaması ise şöyle oldu: 

    "Teknisyen ekibimiz bu konuda ilerleme kaydetti ancak halen sorunun tamamen çözüldüğünü söyleyemeyiz."
 
    Tam gaz devam Ubisoft, oyuncuların zaten acelesi yok, 2 hafta daha beklerler... Böyle giderse Ubisoft'un oyuncu kitlesi büyük darbe yiyecek..
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak strateji pc the settlers ubisoft blue byte DRM
Modern Warfare 2 Harita Paketi 2.5 Milyonu Geçti Media Markt ve D&R'dan Nintendo Paketleri
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

23.5.2010 12:02:32

0
ne olacak halimiz dvd'sini aldım oyunun ama oynayamıyoruz hala ne update ediyor oyun ne deserver'a bağlanıyor.Proxy değiştirip denedim bir kaç kere bağlandım bu sefer de sever unavailable dedi gene giremedim oyuna deliricem valla yardımcı olun...

BSC Misafiri

9.5.2010 10:46:55

0
almayın bu firmadan oyun

evrim87

9.5.2010 09:52:40

0
kimse bu oyunları oyniyamiyor bilgisayarcılarda donanım ürünleri satamıyorlar:D gine pc piyasasını vurdu ubsoftun bu işleri:D iyi oldu oyun oynamıyorum sistem yükseltmiyorum:D

bambam61

28.4.2010 15:18:51

0
benim settler 7 orj di online yüzünden mecbur krek kullandım :( para çöpe gitti sırf multi için almıştım orj ama çok berbat serverleri var

the_imam912

8.4.2010 15:33:41

0
ac2 kırıldı arkadaşlar . geç oldu ama kırıldı yani . bunlarda kirilir kaybeden ubi olur ;)

BSC Misafiri

8.4.2010 11:24:37

0
Sen ne zekisin ubisoft ya. EA niye düşünmedi diğer dağıtımcı firmalar niye böyle birşey düşünemedi acaba? Ortalıkta AC2 nin kırık bir sürümü dolaşıyor. Ubisoftun DRM serverını taklit eden bir kıreki var. Eğer bu yöntem çalışmışsa zaten ubisoftun en uzun süre koruma sağlayan koruma sistemi tarihe karışmış demektir. Ki bir çok kişi bu yöntemle oyunu bitirdiğinide söylüyor.

Zack Fair

8.4.2010 09:41:13

0
Bir firma bir insanın gözünde bu kadar büyükken, 1 ayda nasıl bu kadar düşe bilir. İşte örneği benim...Değiştir kafayı artık Ubi.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Settlers 7: Paths to a Kingdom
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız