Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Serious Sam: Tormental PC için Tam Sürüm Olarak Yayınlandı

 
 
Yayıncı Devolver Digital ve geliştiriciler Gungrounds ve Croteam, 3D roguelite topdown nişancı oyunu Serious Sam: Tormental'in Erken Erişim'den çıktığını ve şu anda Steam üzerinden PC için tam sürüm olarak yayınlandığını duyurdu. Şu anda 15,37 TL'den satışta.
 
Serious Sam: Tormental ilk olarak 2 Nisan 2019'da Erken Erişim olarak piyasaya sürüldü. Tam sürüm, yeni ve Elit düşmanları ve  The Fortress adlı yeni bir alanı, başlangıç silahlarını, yeni güçleri, yetenekleri ve daha fazlasını barındırıyor. Bunun yanı sıra yeni karakter Ugh Zan Jr.'de oyunda yer alıyor.
 
Terk edilmiş bir Mısır tapınağının derinliklerinde lanetli bir eser... Akla gelmeyeni yapabilen eski bir cihaz.. Yıkım tanrısının zihnine girmenin anahtarı bu olabilir mi? 
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu aksiyon macera Serious Sam: Tormental
Halo Infinite'in 2. Sezonu için Yeni Fragman Yayınlandı Eidos, Guardians of the Galaxy'nin Xbox Game Pass'e Eklenmesinden Memnun

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız