Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Senua’s Saga: Hellblade 2 için The Game Awards Fragmanı Yayınlandı

 
 
Yayıncı Xbox Game Studios ve geliştirici Ninja Theory, The Game Awards 2023 kapsamında Hellblade'in devam oyunu Senua's Saga: Hellblade II için yeni bir fragman yayınladı. Fragmanda oyun hakkında birçok detay yer aldı ve bu detaylar hayranlar tarafından beğenildi.
 
Oyun önümüzdeki yıl çıkış yapmaya hazırlanıyor
 
 
 
Ödüllü Hellblade: Senua's Sacrifice'ın devamı niteliğinde olan bu yapım içerisinde Viking temalı bir yapı yer alıyor ve aynı zamanda hem işkence hem de aksiyon yoğunluğu bir hayli artış gösterebiliyor. Hayatta kalma macerasında yer aldığımız oyun içerisinde bir kadın karakteri kontrol ediyor ve burada zulmün dehşetine kurban gidenleri kurtarmaya çalışıyoruz.
 
Devam oyunu ile beraber şiddetin ve karanlığın dozu bir hayli artış gösteriyor ve Senua adlı karakterle beraber ilerleyişimiz burada sürüyor. Bir sonraki bölümün derinliklerine inebileceğimiz sinematik ve hikaye odaklı bir yapıyla beraber karşılaşacağımız yapımda gerçekçi görseller, animasyon içerikleri, karakter duyguları ve daha fazlası yer alıyor.
 
Senua's Saga: Hellblade II, Xbox Series ve PC için Steam ve Microsoft Store üzerinden 2024 yılında çıkacak.
 
Yeni fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Senua’s Saga: Hellblade II Microsoft Ninja Theory
God of War: Ragnarok için Valhalla DLC'si Duyuruldu: Tamamen Ücretsiz Bethesda Yeni Oyununu Duyurdu: Marvel's Blade
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Angel of the Lord

9.12.2023 14:19:02

0
Bana da öyle geliyor. En iyi örnek plague tale serisi. Gelişim olarak aynı tarzda olacak sanırım.

wassuplaying

9.12.2023 01:02:37

0
İlk oyundaki tarzını sürdürecek gibi görünüyor şimdiye kadar. Sadece bütçesi fazla gibi. İşin kötüsü herkes bu oyuna farklı beklentilerle yaklaşıp hayal kırıklığına uğrayacak. O yüzden de yerden yere vuracaklar.

Settlers

8.12.2023 22:09:41

0
Oyun bu kapsamda, görsel olarak baya gelişmiş duruyor. Biz hayranlar tarafından beğenildi. Geldiğimiz noktada, dövüş sisteminin ilk oyuna benzediğini söyleyebiliyoruz. Senua adlı karakterle ilerşeyişimiz ikinci oyunda da sürüyor gibi duruyor. İlk oyunu PS üzerinden deneyim etmiştim. 2. oyun PS'ye çıkmayacağı için, bu kapsamda Xbox ya da PC üzerinden oynayacağımı söyleyebilirim. Yarışmacı arkadaşlarıma başarılar dilerim.

BSC Misafiri

8.12.2023 20:38:46

0
böyle birşey daha önce görmedim. acayip heyecanlandırdı

BSC Misafiri

8.12.2023 20:38:27

0
oyun ogeleri ilk oyunla ayni gibi... ne dovusu zevkli ne bulmacalari. yahu bunu oyun yapacaganizi film yapin 2 saatlik gidelim sinemada izleyelim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Senua’s Saga: Hellblade II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız