Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Senua’s Saga: Hellblade 2, 21 Mayıs'ta Geliyor

 
 
Yayıncılığına Xbox Game Studios ve geliştiriciliğini Ninja Theory ekibinin üstlendiği devam oyunu Senua's Saga: Hellblade II için çıkış tarihi açıklandı. Açıklanan bilgilere göre oyun, 21 Mayıs tarihinde Xbox Series ve PC için dijital olarak çıkışını gerçekleştirecek. Oyunun PC sürümü Steam ve Microsoft Mağazası üzerinden yayınlanacak.
 
İlk oyun ile benzer uzunlukta olacak 
 
 
 
Çok beklenen yapımlar arasında bulunan Senua's Saga: Hellblade II, belirtilen tarihte 50 dolarlık fiyat etiketi ile piyasaya sürülmeye hazırlanıyor. Oyun ayrıca abonelik hizmeti olan Xbox Game Pass kütüphanesinde de yer almaya hazırlanıyor. Ninja Theory stüdyo başkanı Dom Matthews yaptığı açıklamayla beraber şunları söylüyor:
 
“Devam oyunu ile beraber hikayeye daha fazla odaklanmış durumdayız ve ilk oyuna benzer uzunlukta bir yapının olacağından bahsedebiliriz.”
 
Bağımsız bir ekip tarafından geliştirilmiş olan ilk oyunla beraber bir hayli sevilen serinin devamı şu anda yolda ve yakın zamanda da karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Bağımsız ekip şu anda Xbox Game Studios bünyesinde bulunuyor.
 
Yeni tanıtım
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Senua’s Saga: Hellblade II Microsoft Ninja Theory
Obsidian'ın Geliştirdiği Avowed Sonbaharda Geliyor Square Enix'in Yeni Oyunu Visions of Mana Yakında Geliyor

BSC Misafiri

22.1.2024 16:13:16

0
Oyun mekanikleri anlamında çok yavan bir oyun olacak gibi. İlki de aslında böyleydi sadece atmosfer ve sesten yürümüştü. Umarım yanıltırlarö bu arada GamePass'te var, tekrar başka yerden satın almayın GamePassciler çünkü ben bu hataya 2-3 kez düşmüşlüğüm var :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Senua’s Saga: Hellblade II
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız