Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sekiro: Shadows Die Twice Muhtemelen Souls Oyunlarından Daha Zor Olacak

 
   From Software'ın E3 2018'de duyurduğu yeni oyunu Sekiro: Shadows Die Twice "muhtemelen" Bloodborne, Demon's Souls ve Dark Souls oyunlarından daha zor bir oyun olacak.

   "Oyuncular Sekiro: Shadows Die Twice'da yüksek seviye bir meydan okuma ile karşılaşacaklar, muhtemelen önceki From Software oyunlarından daha zorlayıcı olacak." dedi GameSpot'a konuşan Souls serisi yönetmeni Hidetaka Miyazaki.
 
   "Eğlence seviyesinin gerçekten farklı olacağını ve oyuncudan oyuncuya çok geniş olacağını düşünüyoruz. Eğer acele etmeden dikkatlice tüm parçaları bir araya getiren, düşmanların zayıflıklarını ve nasıl pozisyon aldıklarını öğrenmeyi ve her şeyi gözlemlemeyi seven bir oyuncuysanız Sekiro: Shadows Die Twice'da harika zaman geçireceksiniz. "
 
   "Oyunun dünyasını keşfettikçe sizi 'Neden bunu bu düşmana karşı kullanmıyorum?' diye düşündürecek protez nesneler bulabileceksiniz. İşe yaradığını gördünüz zaman bu size büyük bir tatmin duygusu verecek."
 
   Daha önce açıklandığı üzere, Sekiro: Shadows Die Twice bir üçüncü şahıs aksiyon-macera oyunu, bir rol yapma oyunu değil. Bu sebeple oyunda karakter yaratma sistemi, sınıf seçimi, güç, sağlık, dayanıklılık gibi karakterin seviyesini arttırabileceğiniz istatistikler, multiplayer oynanış, donanabileceğiniz silah, zırh gibi ekipmanlar ve ruh ya da benzeri toplanabilirlerin hiçbiri yok. Ancak Miyazaki'nin de belirttiği üzere ana karakterin protez kolu için oyunun dünyasında bulabileceğiniz bazı araçları yararınıza kullanabileceksiniz.
 
   Sekiro: Shadows Die Twice 2019'un başlarında PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak True Achievements Sekiro: Shadows Die Twice From Software Activision
Panorama Arayüzü CS:GO Beta Sürümünde Denemeye Açıldı Rockstar Programcısının LinkedIn Profilinde Belirtilene Göre Red Dead Redemption 2 PC'ye Gelecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-F2E0F8F55

24.6.2018 13:07:32

+1
.

wattonx

24.6.2018 09:46:18

+1
Ne oldu Bloodborne 2 diyordu burdakiler vizyonsuzluk böyle birşey işte

Uchigatana

22.6.2018 16:35:15

0
Traininglerin en güzeli ve en zevklisi.

Redunay

22.6.2018 15:25:45

0
Bloodborne ve Souls oyunları training miydi yani?

Uchigatana

22.6.2018 14:49:11

0
Rpg olmayacağı için daha zor olabilir doğrudur.Çünkü level scaling olan oyun nihayetinde kolaylaşıyor.Bossu kesemediğin zaman gidip soul kasıp level artırıp gelebilirsin.Havel zırhını alır tanklaya tanklaya kesersin.Npc ya da arkadaş çağırırsın kesersin.Büyücü oynarsın kesersin.Bu oyunda böyle bir seçenek olmayacağı için her boss Fume Knight'a dönüşür. Fume Knight'da npcler işe yaramaz,geldiklerinde sadece bossun canının artmasıyla kalırsın.İstediğin zırhı giysen de yarı can vurur ya da tek atar.Büyücüler damage atamaz.Kalkanla oynarsan vuruşu karşılayınca staminan biter,ikinci vuruşa ölürsün.Tek çare oyuncu çağırmak(Şu an istediğin kadar bekle bulamazsın) ya da tek başına girip çoğu vuruşunu dodgelayıp damage atmak.Oyunu o bossa kadar öğretip sınava sokuyor resmen.43 defa öldüm ve en sevdiğim boss. Souls serisinde oyunu kolaylaştıran mekanik Kalkan ve Büyücülüktü. Bloodborne'da ise Dodge en önemli mekanikti.Stamina bolluğundan ötürü.Oyunu biraz daha zorlaştırmıştı ama daha havalı hissettiriyordu. Sekiro'da Parry oyunun en önemli özelliği olacak.O yüzden çarpıcı bir zorluk çıkabilir.Parry her oyunda vardı ama zor olduğundan riskliydi ve fazla tercih edilmiyordu.Ödülü ise çok büyüktü.Oyunu daha zor yapsa bile Parry yaptığın zamanki kombolar oyunun zevkini zirveye çıkaracak. Oyunda multiplayer olmayacağı söylendiği için adam çağırıp boss kestirme devri de bitti.From Software oyuncuları yavaş yavaş eğitti artık bu oyunda test edecek.Bu oyunu bitirdiğinizde serinin size sunduğu her mekaniği üst seviyede yaptığınızı kanıtlamış olacaksınız.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sekiro: Shadows Die Twice
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız