Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sekiro: Shadows Die Twice Hikaye Fragmanı

 
Yayıncı Activision ve geliştirici From Software, aksiyon macera oyunu Sekiro: Shadows Die Twice için bir dakikalık hikaye fragmanı yayınladı.
 
Oyunun tanıtım yazısı:
 

Sekiro: Shadows Die Twice, 14. yüzyıl Japonyası'nın kanlı arkaplanında geçen, heyecan verici bir üçüncü şahıs aksiyon macera oyunudur. Ustasını kurtarma ve can düşmanından intikam alma görevine çıkan, ölümden geri dönen, gözden düşmüş bir savaşçıyı oynayın.
 
Birbiriyle bağlantılı çok büyük bir dünyayı keşfedin, büyük ebatta düşmanlarla kapışacak ve teke tek zorlu düellolara gireceksiniz. Ölümcül protez silahları ve güçlü ninja yeteneklerini kullanarak düşmanlarınızı alaşağı edin, eşyalar çalın ve gölgeler arasından ölüm getirin.
 
Derin, yoğun çatışmalar --- Savaşma tarzınızı güçlendirip değiştiren, güçlendirici protez kol aparatlarıyla kılıçlı mücadelelerde ustalaşın.  Zorlu düşmanlarla başa çıkmak için bu yetenekleri eşya çalma kabiliyetinizle ve kanca özelliğiyle birleştirin.
 
Bir ihanet hikâyesi --- Son derece yetenekli bir shinobi (çolak kurt) olun ve şüpheli Ashina samuray tarafından yenilgiye uğradıktan sonra kaderinizi yeniden yazın, ustanızı geri kazanın ve ne pahasına olursa olsun düşmandan intikamınızı alın.
 
Ödüllendirici keşifler --- Japonya'nın kanlı Sengoku döneminden esinlenilen capcanlı ortamları keşfedin ve gizli bölgeleri, yeni eşyaları, isteğe bağlı karakter etkileşimleri ve gizlenmiş düşmanları ortaya çıkarmak için tüm araçlardan yararlanın.
 
Sekiro: Shadows Die Twice PlayStation 4, Xbox One ve PC için 22 Mart 2019'da çıkacak.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. (MP4 versiyonu)

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sekiro: Shadows Die Twice From Software Activision
Dollhouse Hikaye Fragmanı Axiom Verge Epic Games Store'da Ücretsiz
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

8.2.2019 11:15:59

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Hikaye ve sunum hmm en büyük eksikliklerini giderdilermi yoksa
hahahay, eksik mi? miyazaki reyisin hayat hikayesini okumanı öneririm, oyunun kendini anlatmak gibi bir derdi olmaması en cazip kılan yönü, bloodborne lore'u okursan eğer göreceksin ki bu oyun sanat eseri, olabilecek tüm film + dizi ve kitaplardan daha derin senaryosu var ve diyeceksin ki ben acaba neremle oynamışım bu oyunu, güncel hazıra alıştıran oyunlara o kadar alışmışım ki araştırma yapmak konusunda ne kadar aciz kalmışım. umarım görebilirsin

Uchigatana

8.2.2019 03:35:50

0
GOTY geliyor.

stun

8.2.2019 03:18:06

+1
quote:

Orjinalden alıntı: porsux <blockquote class="quote"><i>quote:</i><br><br>Orjinalden alıntı: rambocuk Hikaye ve sunum hmm en büyük eksikliklerini giderdilermi yoksa</blockquote> hikaye ve sunum en büyük eksiklikleri mi ? Bu çok büyük bir haksızlık.. From Software oyunlarının hikayelerinden ve bunu sunuş şekillerinden son derece memnunum. Hatta bana yapmacık ve sıkıcı gelmeyen, ciddi anlamda ilgimi çeken nadir bir sunum tarzları var. Bir oyunu dizi - filmleştirme şansım olsa, ilk 3 sırada Bloodborne veya Dark Souls oyunlarından birisi kesin olurdu.
adam haklı , hikayeleri baya eksik .. tema var , dark soulsun hikayesindeki tema çok iyiydi ama yine hikaye anlatımı yok oyunda... bana kalsa L.A Noire ' ın bir filmi yapılsın oynadığım en güzel oyun

porsux

7.2.2019 23:30:12

0
quote:

Orjinalden alıntı: rambocuk Hikaye ve sunum hmm en büyük eksikliklerini giderdilermi yoksa
hikaye ve sunum en büyük eksiklikleri mi ? Bu çok büyük bir haksızlık.. From Software oyunlarının hikayelerinden ve bunu sunuş şekillerinden son derece memnunum. Hatta bana yapmacık ve sıkıcı gelmeyen, ciddi anlamda ilgimi çeken nadir bir sunum tarzları var. Bir oyunu dizi - filmleştirme şansım olsa, ilk 3 sırada Bloodborne veya Dark Souls oyunlarından birisi kesin olurdu.

BSC Misafiri

7.2.2019 21:14:58

0
from'un hikayelerinde bir sorun yok. sunum şekli bazı oyunculara eksi olarak görünebilir.

rambocuk

7.2.2019 20:01:11

0
Hikaye ve sunum hmm en büyük eksikliklerini giderdilermi yoksa

Watton1

7.2.2019 19:11:33

+1
bu heriflerde hep depresif takılıyor içim sıkıldı yav biraz mutlu bir hikaye yapın be kardeşim be
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sekiro: Shadows Die Twice
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız