Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega'yı Gamescom'da Göremeyeceğiz


 
     Almanya'da Ağustos ayında düzenlenecek olan ve dünyanın en büyük oyun fuarlarından birisi olan Gamescom'da yepyeni oyun duyuruları ve duyurulmuş oyunların yeni videolarını görmeyi bekliyoruz. Sega'nın oyunlarını ise malesef göremeyeceğiz.
 
     Sonic 4, Vanquish, Valkyria Chronicles II, Shogun 2: Total War gibi oyunları ile Gamescom'a renk katmasını beklediğimiz Sega "tamamen ticari nedenlere dayanarak" fuara katılmayacağını açıkladı. Bu ticari nedenlerin ayrıntıları ile ilgili bilgimiz yok, ama firmalar için 2 oyun fuarının fazla olduğunu daha önce Namco Bandai yetkililerinden duymuştuk.

     Şu an için Gamescom'da göstereceği oyunları açıklayan tek firma olan Konami'den ise Castlevania: Lords of Shadow, PES 2011, Def Jam Rapstar ve Kinect oyunlarını göreceğiz. Metal Gear Solid: Rising ve Metal Gear Solid 3DS'in ise gösterilip gösterilmeyeceği kesinleşmedi.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Shogun 2: Total War Sega The creative assembly strateji
Farmville Ürünleri Marketlerde! Red Dead Kanatlandırır!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ZaptoZ

6.7.2010 21:13:30

0
oyunları çok rezil yenilenmeleri lazım...

LostPower

6.7.2010 18:27:30

0
Ticari nedenlermi yalan sega en son cıkartıgı oyunlar yuzunden baya tepki alaçagı için katılmaya korkmuştur bu yıl onlar ıcın tam bır kabus oldu iğren oyunları yuzunden
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Total War: Shogun 2
+ TAKİBE
AL
28 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız