Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega, iki Klasik Oyunu Filme Uyarlıyor

 
 
Cuma günü yayınlanan bir açıklama ile Japon oyun devi Sega, 1990'ların iki oyunu beyaz perdeye uyarladığını bildirdi. Sega ayrıca film uyarlamaları için prodüksiyon şirketi Picturestart ile ortak olduğunu belirtti.
 
İki oyundan ilki Comix Zone. Bu oyun 1995 yılında Sega Mega Drive / Genesis için piyasaya sürüldü. Daha sonra PC ve Game Boy Advance platformlarına geldi. Diğer bir oyun Space Channel 5 ise 90'larda PS2 konsollarına, GBA ve Dreamcast platformlarına geldi.
 
The Hollywood Reporter'a göre Space Channel 5, dünyayı kurtarmak için gelecekten gelen şanssız bir fast-food çalışanının hikayesini anlatacak. Uzaylılar gezegendeki tüm insanları birleştiren tek şeyi kullanıyor: Danslara olan aşk. 
 
Comix Zone'un hikaye uyarlaması Young Justice ve Dragons: The Nine Realm yazarı Mae Catt tarafından yapılacağı bildiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Sega
Sony'nin Days Gone Filmi Üzerinde Çalıştığı Bildiriliyor Prince of Persia: The Sands of Time Remake'in Başarımları Sızdırıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız