Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega, Virtua Fighter 6 Oyunu için Planlarını Açıkladı

 
 
Dövüş serisi olan Virtua Fighter 6 için birçok söylenti ortaya çıktı. Ancak bu söylentilere son nokta konuldu.
 
Aoki, Famitsu Magazine ile yaptığı röportajda: "Virtua Fighter 6 ile ilgili henüz hiçbir şeye karar verilmedi. Bu yüzden herhangi bir açıklama yapamam. Ama bana onu yaratmak isteyip istemediğimi sorarsanız, onu yaratmak istiyorum." ifadelerini kullandı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot Virtua Fighter Virtua Fighter 6 sega dövüş spor
Nintendo Switch Japonya'da 20 Milyon Satışa Ulaştı Battlefield 4, Amazon Prime Üyeleri İçin Ücretsiz Oldu

Punisher155

2.6.2021 21:42:07

0
Siz anca gidin 38 tane remasteredlı Sonic oyunları yapın Allah'ın vizyonsuzları. Şu seri bugün popüler dövüş oyunları arasında yer alamıyorsa tek suçlusu bu Sega'dır kendi markasına bu kadar işkence etmez bir firma. 15 senedir VF 5'i belli aralıklarla ısıtıp ısıtıp sunuyorlar Yakuza'ların içine gömüyorlar ama daha VF 6 diye bir oyun olacak mı belli bile değilmiş, şu saçma firmanın acilen yönetiminin değişmesi şart, kesin gene 20 tane içi boş Sonic oyununa daha karar vermişlerdir, Sonic markasının da değerini küçültüyorlar FIFA gibi paso Sonic oyunu çıkıyo böyle olunca da VF 6'ya sıra gelmemiştir. Virtua Tennis'i resmen yok ettiler Virtua Fighter'ı da bu kafayla yok edicekler yıllarca durup sadece PS4'e özel remastered VF 5 yayınlamak gibi aptalca hareketlerle bu seri kurtulmaz.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız