Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega, Sonic Frontiers için Ticari Marka Başvurusunda Bulundu

 
 
Sega, 22 Ekim'de Japonya'da “Sonic Frontiers” için hem İngilizce hem de Japonca olarak ticari marka başvurusunda bulundu. 
 
Adı belli olmayan yeni bir Sonic the Hedgehog oyununun geliştirildiği Mayıs ayında duyuruldu. Bu nedenle son oyunun adının “Sonic Frontiers” olması muhtemel. Sega'nın diğer yeni ticari markaları arasında “Shining Force” ve “Hikari to Yami no Eiyuu” (Heroes of Light and Darkness) yer alıyor.
 
Öte yandan Square Enix 21 Ekim'de “The Diofield Chronicle” ve “The Beasts of Burden” için ticari marka başvurusunda bulundu. İkinci oyun Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Avrupa ve Avustralya'da tescillendi. 
 
Ek olarak Japonya'da "Toraware no Mamono" için bir ticari marka başvurusunda bulunuldu. Oyun adı The Captive Beasts olarak tercüme edildi. Bu oyunun The Beasts of Burden ile ilgili olup olmadığı bilinmiyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sega square enix
A Boy and His Blob için Yeni Fragman Yayınlandı Lies of P için Alfa Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız