Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sega Natal Oyunu Üzerinde Çalışıyor


 
     Sega'nın Batı'daki en yetkili ismi Mike Hayes, bugün yayınladığımız bir haberde Wii ve Mad World'ün birbirine uymadığını söylemişti.
 
     Hayes, bu defa Xbox 360 sahipleri için sevindirici açıklamalarda bulundu. Sony ve Microsoft ile yakın ilişki halinde olduklarından Move ve Natal için kendilerine oyun geliştirme kitlerininin erken versiyonlarını gönderdiklerini söyleyen Sega yetkilisi; eğer firmalar Sega'ya bu tür cihazların biraz pürüzlü ama hazır hallerini verirlerse "bu kusursuz değil" deme gibi şanslarının olmadığını ve ileride bu sorunların zaten halledileceğini de sözlerine ekledi.
 
     Hayes asıl önemli açıklamasını ise Sega'nın Japonya stüdyolarının bir Natal oyunu geliştirdiğini ve bu proje üzerine çok sıkı çalıştıklarını söyleyerek yaptı.
 
     Sega'nın Playstation Move ve Natal projeleri ile ilgili söylentilerin arttığı şu günlerde diğer firmaların da bu yenilikçi kontrol aletleri ile ilgili çalışmalarının hızla devam ettiği biliniyor. Eğer firmalar bu yoğunlukta çalışmalarına devam ederse E3'te büyük şovlar göreceğimiz kesin.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Sega Natal Xbox 360 Microsoft Japan Mike Hayes
Fallout 3 ve Fable 2, Games on Demand'ta Square-Enix, Final Fantasy XIII OST Plus'ı Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Xbox 360
+ TAKİBE
AL
54 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız