Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Seçim ve Hikaye Odaklı Stray Gods'ın Konsol Sürümleri Onaylandı

 
 
Yayıncı Humble Games ve geliştirici Summerfall tarafından oyunculara sunulacak olan hikaye / seçim odaklı odaklı macera ve etkileşimli müzik oyunu Stray Gods: The Roleplaying Musical artık PC haricinde konsollara da geliyor. 3 Ağustos'ta çıkış yapacak oyun artık PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için mevcut olacak. 
 
Müzik eşliğinde seçimler yapabileceğimiz yeni bir deneyim geliyor
 
 
 
Modern bir fantezi dünyasında geçen ve üniversiteyi terk etmek durumunda kalan Grace adlı karakterin etrafından dönen oyunda müzikal bir anlatım bizleri bekliyor. Elle çizilmiş içeriklerin yer aldığı oyun içerisinde müzikler oldukça yer kaplıyor ve bu müzik eşliğinde hikaye ilerliyor. Oyun içerisinde yapmamız gereken çok önemli seçimler bulunuyor ve seçimler gidişata etki ediyor. 
 
Dragon Age'in baş yazarı / yaratıcısı ve oyunların en ünlü yazarlarından biri olan David Gaider'ın zihninden bizlere sunulacak olan bu yapımda kaderimizi kendimiz belirliyoruz. Umudun, kendini keşfetmenin ve yolunu çizmenin hikayesini bizlere aktaran yapımda seçim sonuç ilişkisi bulunuyor.
 
Stray Gods: The Roleplaying Musical konsol sürüm fragmanı
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Stray Gods The Roleplaying Musical
Dedektiflik Soruşturma Teması Severler için The Precinct Duyurudu Layers of Fear için Sinematik Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız