Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Scream 5 Ertelendi

 
Korku gerilim sinemasının en popüler serilerinden biri olan Scream’in bildiğiniz gibi beşinci filmi geçtiğimiz aylarda duyurulmuştu ve yayın tarihi de 2021 olarak açıklanmıştı. Ancak ne yazık ki bu film de ertelendi.
 
Net olarak tarih verilmese de filmin 2021 yılında yayınlanması bekleniyordu. Ancak tahmin edebileceğiniz gibi koronavirüs salgını sebebiyle bu film de ertelendi. En azından bu erteleme ile birlikte net bir tarih verildi. Filmin yeni vizyon tarihi 14 Ocak 2022 oldu.
 
Matthew Bettinelli-Olpin ve Tyler Gillett'in yönetmenliğini yapacağı filmin senaryosunu ise James Vanderbilt ve Guy Busick yazacak. Oyuncu kadrosunda Courteney Cox, David Arquette, Jenna Ortega ve Melissa Barrera bulunuyor şimdilik.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri scream 5 yeni film reboot oyuncular konusu ne zaman çıkış tarihi yayın tarihi
Riot Games'in Yeni Masa Oyunu Tellstones: King's Gambit'ten İlk Fragman Yayınlandı The New Mutants'tan The Smiley Men'in Olduğu Bir Klip Paylaşıldı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız