Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

ScreamRide, Xbox One'a Özel Olarak Duyuruldu


     Microsoft'un basın konferansından yeni duyurular gelmeye devam ediyor. Korkularınızı gerçeğe çevirecek olan ScreamRide, Xbox One'a özel olarak duyuruldu.
 
     Bir lunaparka gittiğinizde oradaki roller coaster veya benzeri şeylerle ilgili kazalar kafanızda canlanıyorsa, bu oyun tam sizin oyununuz olacak. Yukarıda da değindiğimiz gibi kafanızda bulunan korkularınızı gerçeğe çevirmenize olanak tanıyacak olan ScreamRide, 2015'in ilkbahar aylarında çıkışını yapacak.

Bu haberin bağlantısı
URL
gamescom frontiers microsoft xbox one spring roller coaster
Forza Horizon 2'nin Gamescom Videosu Yayınlandı Ori and the Blind Forest'ın Gamescom Videosu Yayınlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

hayansame

20.3.2015 15:30:12

+1
Evet aynen dediginiz gibi belkide olasi seyleri tetikleyebilir boyle film ve oyunlar. O yuzden uzak durulmasi taraftariyim. Normallestikce icindeki firsati olaganlastiriyor belkide. Estagfurullah oyle iyilik melegi biri degilim,mesela en basitinden trafikte malesf bnde istemesemde kufrediyorum. 4,5 saat abdestimi tutabiliyorum ama arabaya binince 15,20dk da bozulmus oluyor :) Film konusunda ise hic izleyemiyor. Rahatsiz oluyorum. Evet persembe aksami kurtlar vadisini izleyenler cuma gunu okul cikisinda kavga ederlerdi. Ne uzucuki hala ayni nesiller devam ediyor (hemde daha felaket) Benimde bir ara nick tupcu, sutcu'ydu onlari hatirlatti:) Sen zaten konuyu hortlatmasan, birdaha yazan olmazdi, bundan sonra gelenler bizim yazilanlara gelir :)

Ormanci

20.3.2015 14:05:35

0
Hocam elbette ki, verdiğiniz örnekler ve insanların insanlıktan çıkmış olması, kolayca birtakım salaklıklar yapıyor olması konusuna katılıyorum. Ancak işte bunlar bu tarz şeyler yüzünden mi oluyor, yoksa bunların içinde zaten bunlar var da, bu tip oyun, film vb şeyler de bunların ortaya çıkmasına mı olanak sağlıyor... Mesela sizin içinizde bu tip iyilikler varken ne izlerseniz izleyin bence olumsuz etki etmez Ama düşünün, Polat izleyerek bile ertesi gün takım elbiseyle siyah camlı arabalarla gezen ezikler vardı bu ülkede. Demek ki onları kötü etkilemiş Nick için teşekkürler Screamride konusunu biraz baltaladık diyeceğim ama sonrasında bizden başka da yazan olmamış. Bu oyunu bi denemek istiyorum

hayansame

20.3.2015 13:47:55

+1
Evet yapilamayacak sey ilgimizi daha cok cekiyor. Bir cok ornegi var sanal dunyada :) Bazi konularda bu yapilamayack seylerin yapilmasi bence cok dogru degil, ben öldürmenin, ölü gormenin, insan hayatinin degersiz bir para parcasi gibi harcanilabilir gibi gosterilmesinin, yada ustunde her turlu iskencelerin yapilmasini dogru bbulmuyorum... bunu merak etme, yada bir cesetin parcalarini izlemek normal bir ruh hali degil diye dusunuyorum... Herseyi normallestirmeye calisiyorlar. Bilmiyorum dedklerimin bunla bir ilgisi varmmi, ukraynami polonyoda bir cok ulkede parkta bir ceset var ve herkes ynindan hic bbir sey olmamis mi gibi gelip geciyor.(normalmi) Yada ne kadar alakali bilmiyorum, trafikteki birbirini selektor yapti, yada korna caldi diye, ölduren insanlar. Sadece baktigi icin birbirine ne bakiyorsun diye kavga edenler. Birinden nefret etmek, assagilamak, arkasndan konusmak,hakkinda kotu dusunmek, birini sevmemek okadar kolay omus. Aksine birini sevmek hak vermek dogru soylluyorsun demekde bir bu kadar zor olmus... Bn icimde kotu dusunceleri barindirmamaya calisiyorum. Insanlara sevgiyle bakmaya calisiyorum. Bizi birer tuketen canilere donusturmelerine izin vermeyelim. Bazen hayvanlar kadar olamadigimizi dusunuyorum. Alakasiz ama nickin'i begendim.

Ormanci

20.3.2015 11:45:19

0
Hocam biraz şaka yollu takılarak anlattım ama evet tamamen yanlış değil. Dediğim gibi, insanın ilgisini gerçek hayatta "yapılamayacak" olan çekiyor. İşin eğlencesi burada. Evet son paragrafta söylediğiniz hız, heyecan, keyif vs. var ama bunların hepsi puan kazanma veya üst sıraya çıkma arzusu değil. Bunun içinde yine gerçek hayatta yapılamayacak olan "deli gibi hızları yapma, çarpma, yakma yıkma, öldürme" vb. aksiyonları. Bakın mesela COD'daydı galiba, terörist rolünde havalanındaki sivillerin üzerine ateş açma sahnesini oynadığımızda, çeşitli çevrelerden acayip tepkiler geldi, özellikle ABD'de... Yahu zaten oyun boyunca milleti öldürüyoruz? Sivillerin üzerine terörist rolünde ateş açınca mı sorun oldu? Haa ama klasik ABD propagandası ve megalomanyası savunulursa sorun yok, Çinli ABD'ye zarar verir, sen de ülkesini kafasına yıkabilirsin, Rus askerlerini patır patır harcayabilirsin, hatta kendi vatandaşın olan adamı bile teröristse, kafayı yemişse dilediğin gibi tarayıp tarayıp öldürebilirsin oyun boyunca. Ama terörist rolünde sivillerin üzerine ateş açarsan oyun seni kötülüğe özendiriyor olur. Vay anasını O yüzden diyorum bu bakış açısı da biraz buna doğru gidiyor. Evet kabul, çok garip bir çizgi var, fakat bence halen zararsız... Korku filmi ve oyunu ise bambaşka bir boyut diyeceğim ama aslında yine aynı kapıya çıkıyor. "Yapılamayacak, olamayacak" olanı görme. Yoksa çoğu filmin bazı sahnelerine kıçımızla gülmüyor muyuz? Ama kimisine süper fantastik geliyor. Ya da atıyorum Exorcist'i izledikten sonra evde niye yalnız kalamıyoruz, 6.His'i izledikten sonra niye tuvalette "lan arkamdan biri geçmedi di mi?" diyoruz Hep bu hesap... İşin eğlence, fantazi boyutları. İnsan bazen bunları da yaşama ihtiyacı hissediyor demek ki. Ha siz hoşlanmıyorsunuzdur, "lan ne gerek var böyle saçma şeylere" diyorsunuzdur. Eyvallah. Ama dediğim gibi, sizin de ilginizi başka bişey çekiyodur, o hoşunuza gidiyodur. Kesin bir tanesi etkiliyor ve keyif veriyordur Adamlar da bunu bulmaya çalışıp, garip garip pazarlar yaratıyorlar işte kendilerine.

hayansame

20.3.2015 11:10:52

0
quote:

Orijinalden alıntı: Ormanci Oyunu oynayan deneyen var mı, çıkmış :) @hayansame, Böyle popülist söylemler olmuyor yalnız :P Bu tip oyun oynamak şart değil, siz araba yarışı oynarken duvara çarpmıyor, yandakinin üzerine kırmıyor musunuz? Sizi normal hayatta "ulan böyle mi araba kullanıyosun" diye yargılayabilecek olan var mı? Sizin bakış açısıyla bakarsak, yaklaşımınız bundan çok da farklı değil. Ha evet, oyun yapımcıları süper saçma salak şeylerle pazarı etkilemeye, yeni ve ilgi çekici şeyler yapmaya çalışıyor. Eyvallah. Ama milyonlarca insan "bebek" oyunları oynamıyor, COD, BF, GTA vb. gibi bir sürü "adam öldürdüğümüz" oyun var. Ha COD oynayınca ruh hastası olmuyoruz, GTA'da araba çalınca, Screamride'da insanları duvara çarptırıp öldürünce mi oluyoruz? Bu oyun türleri, oyunlarda yapılanlar dünyada çok tartışılıyor. Engellemelere falan takılıyorlar. Ancak "normal" insanlar genellikle etkilenmiyor. Ben GTA oynayıp, dışarı çıkıp herifin birini durdurup döverek arabadan indirip arabayı alıp kaçmıyorum mesela, öyle bir dürtü de gelmiyor yani İşin eğlencesi de burada zaten. Oyunların olayı bu... "Yapamadıklarınızı" yapmak, bu yolla eğlenmek. Belki de bir yerde temelde iyi bile geliyor olabilir insana, duvara bardak fırlatarak stres atmak yerine COD'da şunda bunda adam temizlemek daha zevkli ve etkili olabilir.
Hakli oldugun konular var ama soylediklerimin tamamen yanlis olmadigini sende kabul ediyorsun sanirim. Ben halen korku oyunu yada filmlerine anlam veremiyorum. Bilmiyorm birinin tum detaylarina varana kadar ölusunu gostermek mantiklimi? Yadabbunu izlemek keyifmi veriyor yada ilgi cekicimi olur? Ornek Verdigin oyunlardaki stres atma olayida, tamamen oyunun verdigi keyifden diye dusunuyorum. Oynanabilirlik hizlilik, heycan ,puan kazanma ,en ust siraya cikma arzusu, yeniden dogmamak icin bir caba vermek. Yoksa iceriginde ki yaptigin eylemlere karsi algin cokda acik olmuyor.

Ormanci

20.3.2015 09:29:59

0
Oyunu oynayan deneyen var mı, çıkmış :) @hayansame, Böyle popülist söylemler olmuyor yalnız :P Bu tip oyun oynamak şart değil, siz araba yarışı oynarken duvara çarpmıyor, yandakinin üzerine kırmıyor musunuz? Sizi normal hayatta "ulan böyle mi araba kullanıyosun" diye yargılayabilecek olan var mı? Sizin bakış açısıyla bakarsak, yaklaşımınız bundan çok da farklı değil. Ha evet, oyun yapımcıları süper saçma salak şeylerle pazarı etkilemeye, yeni ve ilgi çekici şeyler yapmaya çalışıyor. Eyvallah. Ama milyonlarca insan "bebek" oyunları oynamıyor, COD, BF, GTA vb. gibi bir sürü "adam öldürdüğümüz" oyun var. Ha COD oynayınca ruh hastası olmuyoruz, GTA'da araba çalınca, Screamride'da insanları duvara çarptırıp öldürünce mi oluyoruz? Bu oyun türleri, oyunlarda yapılanlar dünyada çok tartışılıyor. Engellemelere falan takılıyorlar. Ancak "normal" insanlar genellikle etkilenmiyor. Ben GTA oynayıp, dışarı çıkıp herifin birini durdurup döverek arabadan indirip arabayı alıp kaçmıyorum mesela, öyle bir dürtü de gelmiyor yani İşin eğlencesi de burada zaten. Oyunların olayı bu... "Yapamadıklarınızı" yapmak, bu yolla eğlenmek. Belki de bir yerde temelde iyi bile geliyor olabilir insana, duvara bardak fırlatarak stres atmak yerine COD'da şunda bunda adam temizlemek daha zevkli ve etkili olabilir.

einhander

13.8.2014 08:56:13

0
guldurucek

KAKÁ

13.8.2014 00:07:20

0
Oha harbi manyak olmuş bu oyun, 3D gelse keşke efsane olurdu, 8D roller coster sinemasına gidenler ne dediğimi anlayacaklar

hayansame

12.8.2014 19:59:36

0
Normal bir insan böyle bir oyun oynarmı ki ? yada en önemlisi normal olan biri böyle bir oyun yapar mı? Buna benzer oyunları oynayanların ,akıl sağlığının yada ruh halinin normal olmadığını düşünüyorum . İnsanları farklı yollardan öldürmeye çalışmak. Bence korkunç bir proje, topluma böyle bir şeyi normalleştirmeye çalışmak ... Son Durak diye saçma bir film geldi aklıma, Allah onları bildiği gibi yapsın !

SenJi

12.8.2014 17:56:55

0
Roller Costerınızı kendiniz yaratıyorsunuz ama deneme yanılma yoluyla.Uygun fiyata satılırsa çerezlik bir oyun.Ama denemden bilinmez.

odemirbuk

12.8.2014 16:21:35

+1
Hiç bir şey anlamadım vallahi.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
ScreamRide
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız