Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered Duyuruldu

 
 
Skunkape Games, Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered'ı duyurdu. Oyun, 2023 yılında yayınlanacak. Şuan için platformlar açıklanmadı.
 
Sam & Max: The Devil's Playhouse ilk olarak 2 Nisan - 30 Ağustos 2010 tarihleri ??arasında PlayStation 3, PC, Mac ve iPad'de bölümler halinde yayınlandı. Remastered sürüm, Skunkape Games'in daha önce piyasaya sürdüğü Sam & Max Save the World Remastered ve Sam & Max: Beyond Time and Space Remastered'ı takip ediyor.
 
Maddeyi ve uzayı kontrol etmek için başka bir dünyaya ait bir güç, onu kullanabilecek en güçlü ve en tuhafları, galaksiler arası savaş ağalarını ve ürkütücü tanrıları, yeraltı sakinlerini ve esrarengiz alimleri çağırır.
 
Manic Max bu düşmanlarla savaşmak için şekil değiştirme, ışınlanma, zihin okuma ve geleceği görme yetenekleri kazanırken, oyunun en büyük köpek ve tavşan dedektifleri Sam ve Max gücün eski sırlarını arıyor.
 
Duyuru Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sam & Max: The Devil's Playhouse Remastered Skunkape Games
BBL, 2022’yi Kick Off etkinliğiyle uğurladı Steam, 2022'nin En Çok Satan ve En Çok Oynanan Oyunlarını Açıkladı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız