Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

S.T.A.L.K.E.R. İsim Hakları Hala GSC'de

 
    S.T.A.L.K.E.R. serisinin durumu nereye gidecek maalesef kimse kestiremiyor. Bir yandan serinin sahibi GSC Game World'ün girdiği sıkıntı kara kara düşündürürken, diğer yandan da firmanın inatla seriyi sahiplenmesi de hayranları kızdırıyor. Geçtiğimiz günlerde gelen yeni bir haber, GSC tarafından yalanlandı.

    Bu habere göre S.T.A.L.K.E.R. serisinin isim haklarının, Call of Pripyat'ın dağıtımcısı BitComposer Entertainment'a devredildiği belirtiliyordu. Fakat konuyla ilgili firmadan bir düzeltme geldi. Rock Paper Shotgun sitesine gönderilen düzeltme mailini aşağıdan okuyabilirsiniz;
 
"Basında çıkan son söylenti ve spekülasyon haberleri adına bir açıklama yapma gereği duyduk. Şu an için GSC Game World ve Sergey Grigorovich, S.T.A.L.K.E.R. serisinin bütün isim ve teknoloji haklarının sahibi konumundadır. Bu durumu bazı online servislerden de kendi gözlerinizle onaylayabilirsiniz.
 
Düştüğümüz durumdan bu yana internette S.T.A.L.K.E.R. serisinin satın alınmasıyla ilgili birçok haber çıktı. Bunu, insanların markamıza olan ilgisi ve markanın sahip olduğu yüksek popülariteye bağlıyoruz. Roadside Picnic isimli kitabın oyunlarla ilgili haklarının satın alınması, S.T.A.L.K.E.R. serisinin ve dünyasının el değiştirdiği anlamına gelmez."
 
    Görünüşe göre S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat'ın dağıtımcısı BitComposer, serinin esinlendiği romanın oyun haklarını satın almış. Yani S.T.A.L.K.E.R. serisi halen umutsuz bir şekilde GSC Game World'ün ellerinde.

Bu haberin bağlantısı
URL
stalker stalker 2 bitcomposer gsc
Mass Effect'e, ABD'deki Vahşet Yüzünden Saldırı EA, Play4Free Servislerinin Adını Değiştiriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

16.12.2012 09:28:57

0
adamlar satmamakta haklılar sonuna kadar isim hakları satılıp ta satışa yönelik bir stalker çıkacağına hiç çıkmasın iyi anılarımız olsun oyun hakkında

BSC Misafiri

16.12.2012 09:28:37

0
adını başka bişey yapsalar biz öyle anarız oyunu

sarjaleti

16.12.2012 01:26:32

0
Artık netleştirseler keşke durumu.

Fearless_tr

15.12.2012 21:46:11

0
Arkadas yeni bir oyun cikartmiycaksaniz isim haklarini satin baska bir firmaya adam gibi bir oyun cikartsinlar kesin milyon satar bögle bir seriyi harap ettiler

Quirah

15.12.2012 15:59:30

0
quote:

Orijinalden alıntı: Basol61 Benim kaçırdığım bi nokta mı var.Ne olurmuş isim hakları GSC Game World'de kalırsa anlamadım yani.
Firmada CEO Sergey Grigorovich'den başka kimse kalmadı gibi bir şey. İsim hakları GSC'de kaldıkça yeni oyun gelmesi çok zor.

Basol61

15.12.2012 15:36:40

0
Benim kaçırdığım bi nokta mı var.Ne olurmuş isim hakları GSC Game World'de kalırsa anlamadım yani.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S.T.A.L.K.E.R. 2
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız