Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

S.T.A.L.K.E.R. Yapımcısı Yeni Oyunla Beraber Geri Dönüyor!


    Oyun dünyasının beğenilen serilerinden S.T.A.L.K.E.R.'ın devamı, STALKER 2 adıyla beraber duyurulmuştu. Ancak uzun bir süre sessiz kalan yapım 2012 senesinde iptal edilmiş, oyunun yapımını üstlenen stüdyonun da kapanacağı açıklanmıştı. O günden bu güne STALKER serisinin hayranlarını mutlu edecek haber nihayet karşımıza çıktı.
 
    Games Industry sitesine konuşan Valentine Yeltyshev, GSC Game World'un oyun dünyasına geri dönüş yaptığını, firmanın yeni bir oyun üzerinde çalıştığını açıkladı. Detaylı açıklama yapmayan Yeltyshev yeni oyunun S.T.A.L.K.E.R. 2 olup olmadığıyla ilgili bilgi vermese de, projenin Free to Play olmayacağını, eski tarza bağlı kalan tam bütçeli bir oyun olacağını belirtti. 
 
    Tabii GSC Game World'ün şu anki durumu S.T.A.L.K.E.R. 2'yi bekleyen oyuncuları biraz endişeye düşürecektir. Zira firmanın kapanacağının açıklanmasının ardından eski yapımcıların bir kısmı Metro serisinin geliştiricisi 4A Games'e geçmiş, geriye kalan büyük bir topluluk da Vostok Games isimli firmayı kurmuştu. Hatta maalesef yeni S.T.A.L.K.E.R. oyunu için bile bu kadar emin olmasak iyi olur. Zira firma yeniden toparlanabilmek için marka haklarını satmış bile olabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot stalker stalker 2 gsc game world
The Last of Us 2 Göründü! The Tomorrow Children için Yeni Bir Oynanış Videosu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Dark Poison

23.12.2014 13:00:30

+1
Stalker hayatımda en uzun süre beklediğim oyundu.O kadar çok ertelemeden sonra gelen oyunda,beni benden almıştı.O karanlık atmosfer,ve yer altına indiğimizde karşılaştığımız inanılmaz ürkütücü,keskin ortamlar insanı sürekli diken üstünde tutuyordu.Kaç defa korkudan o zindan gibi mahsenlerde oyunu oynarken,ödümün bi tarafımla bütünleştiğini bir ben bir Allah bilir.İlk oyun sadece pcye gelmesine rağmen 2milyon satış rakamına ulaşmıştı.Potansiyeli olan bir oyun.Umarım 2.si de gelir.

kuxu

22.12.2014 21:48:13

+3
Haberi duyunca çok heycanlandım. Çünkü stalker oynadıktan sonra oyunlardan beklentilerim çok yükseldi. Bu oyundaki detayları (grafik detaylarından bahsetmiyorum) Atmosfer olayları, silahlarınızın yada zırhınızın modifiye, tamir edilmesi, kullandıkça yıpranması, farklı mermiler, çıkarcı npc ler :) , oyunu kafanıza göre yaşamanız, para kazanmanız istediğinizde vodkanın dibine vurmanız, farklı çete grupları, vs. vs. başka oyunda bulamadım. Bu oyun yüzünden COD gibi, önüne geleni vur ilerle tarzı oyunlar bana artık sıkıcı gelmeye başladı. Stalker gibi bir oyunu yapan kadroyu dagıtıp harcadılar. :@ yazık. İnşallah taparlanabilirler. Bu yıl aldığım en iyi haber bence.

freshmind

22.12.2014 12:58:11

-3
Sadece PC'ye çıkartırsan böyle oluyor işte Bir kaç mod , bir kaç sevimli yorum ... Umarım yeni oyunlarını konsola getirirlerde adamalar evlerine ekmek götürür.

legendwarior3

22.12.2014 12:46:55

0
"projenin Free to Play olmayacağını,eski tarza bağlı kalan tam bütçeli bir oyun olacağını belirtti." bu cümleyi çok sevdim.

EnergyHill

22.12.2014 12:32:23

0
Şu oyunun potansiyeli o kadar çokki ama gören yok galiba yapımcılar diğer firmlara geçti tek başına yapamayacağına göre.Eğer oyunu tam tamına yapamayacaksan hiç başlama stalker 2 ye

Project Scorpio

22.12.2014 10:26:40

-2
Konsola çıkartın da parayı vurun ne denyo firma la bu.

Wayward Son

22.12.2014 09:22:07

+2
quote:

Orijinalden alıntı: Fuusrodah Vuruş hissiyatı hariç her şey iyi bu seride. İlk oyun kalitesi + yeni özellikler ile Stalker 2 çok çok iyi olur ve iyi ses getirir derim ben.
Hatta her şey o kadar güzeldi ki vuruş hissiyatı hiç sırıtmıyordu. Bazı durumlarda gayet gerçekçi olduğunu da söyleyebilirim (headshot gibi). Atmosfer, loot sistemi, çevre, NPC'ler vs. bambaşkaydı, aynı tadı verebilen başka oyun yok. O depresif, tekinsiz atmosferi beni benden alıyor. Bana göre yılın haberidir.

Fuusrodah

22.12.2014 08:56:30

0
Vuruş hissiyatı hariç her şey iyi bu seride. İlk oyun kalitesi + yeni özellikler ile Stalker 2 çok çok iyi olur ve iyi ses getirir derim ben.

MytHnfr

22.12.2014 01:14:27

+1
4A Games'in yeni bir IP üzerinde çalıştığı söylentileri vardı bir ara eğer gerçek olur ve STALKER tarzına yakın bir oyun olursa daha iyi olur gibi. Ama bekleyelim bakalım yazık ettiler zamanında yapımcılara bence.

naberfıstık

22.12.2014 01:06:22

0
üşüyoruzzz
  • 1
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S.T.A.L.K.E.R. 2
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız