Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

S.T.A.L.K.E.R. 2 Unreal Engine ile Geliştiriliyor

 
Geliştirici GSC Game World, S.T.A.L.K.E.R. 2'nin Epic Games'in oyun motoru Unreal Engine ile geliştirildiğini duyurdu.
 
Belirtilene göre, Unreal Engine oyuncuların S.T.A.L.K.E.R. 2'den beklediği atmosferi sunacak ve aynı zamanda modlamayı daha kolay ve erişilebilir yapacak.
 
Birinci şahıs nişancı hayatta kalma korku oyunu serisi S.T.A.L.K.E.R.'ın daha önce çıkan oyunları Shadow of Chernobyl, Clear Sky ve Call of Pripyat X-Ray Engine ile geliştirilmişti. 
 
GSC Game World ayrıca bu duyurunun oyunun satışa sunulacağı dijital platform veya mağaza ile ilgili olmadığını, bunun hakkında daha sonra konuşulacağını belirtti.
 
S.T.A.L.K.E.R. 2'nin 2021'de çıkması planlanıyor. Teaser websitesini buradan ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer fps pc ps3 xbox 360
Xbox Live Gold Aboneleri, 2 - 5 Ocak Tarihleri Arasında DiRT Rally 2.0'ı Ücretsiz Deneyebilir Twitch Prime Abonelerini Bu Ay 10 Ücretsiz Oyun Bekliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Cpt. Miller

4.1.2020 17:47:37

0
Hellblade Senua's Sacrifice'ı pc'de oynayan bilir, aslında UE4 iyi kullanılırsa, iyi görsel kalite sunan bir motordur, optimizasyon konusu haritanın büyüklüğüne göre değişebilir, ama bu oyun için bence iyi seçim olmuş, en güzel örneği Chernobylite.

C.H.N

3.1.2020 17:30:09

0
Aha B*ku yedik.

BSC Misafiri

3.1.2020 15:46:55

0
quote:

Orjinalden alıntı: Fearless_tr Unreal ile open world bir stalker cok kolay olmuycaktir iyi optimize edilmesi lazim, umarim hayal kirikligina ugramayiz o kadar zamandir bekliyoruz.
Ki imkansız. İlk oyunun optimizasyonu hayatımda o döneme kadar gördüğüm en çöp optimizasyondu. Umudum çok düşük, beklentim sıfır. Vasatın üstü olursa sevinir, alabilirim :)

Fearless_tr

3.1.2020 14:55:11

+1
Unreal ile open world bir stalker cok kolay olmuycaktir iyi optimize edilmesi lazim, umarim hayal kirikligina ugramayiz o kadar zamandir bekliyoruz.

BSC Misafiri

3.1.2020 13:44:00

0
S.T.A.L.K.E.R 2'yi hem çok bekliyorum hem de hayal kırıklığına uğrayacağımdan korkuyorum.Tek istediğim Stalker'ın orjinal yapısını bozmadan üzerine eklemeleri

BSC Misafiri

3.1.2020 13:43:53

0
En çok beklediğim oyunlardan birisi. Eski motordaki küçük takılma problemleri canımı çok sıkmıştı, o yönden değişmesi iyi oldu ama acaba unreal ile o eşi olmayan atmosferi yaratabilecekler mi ?
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
S.T.A.L.K.E.R. 2
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız