Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

STALKER 2: Heart of Chornobyl için Yeni Bir Fragman Videosu Yayınlandı

 
 
GSC Game World, STALKER 2: Heart of Chornobyl için "Strider" adlı yeni bir fragman yayınladı.
 
Oyun açıklaması şu şekilde:

Radyasyonla, mutantlarla ve anormalliklerle dolup taşan bu bölge, sürekli olarak maceracıları kendi çevresinin ötesinden cezbeder. Ödül avcıları, Bölge'nin derinliklerinde yaşıyor, gizli hazineleri ve esrarengiz gizemlerinin cazibesine kapılıyor. Bu kişilere stalker adı veriliyor. Onlardan biri olmaya hazır mısın?
 
Birinci şahıs nişancı, sürükleyici simülasyon ve korkunun benzersiz birleşimi geri döndü. Yeni nesil grafikler ve zengin bir anlatım eşliğinde, tamamı ölümcül bir maceranın yoğun atmosferiyle sarmalanmış, girift ayrıntılara sahip açık dünyaya kendinizi kaptırın. STALKER 2: Heart of Chornobyl, benzersiz, kendine özgü bir dünya ve oyuncunun seçimleriyle şekillenen bir hikaye içeren, zirve STALKER deneyimi olmayı hedefliyor.
 
STALKER 2: Heart of Chornobyl, 2024'ün ilk çeyreğinde Steam ve Epic Games Store aracılığıyla Xbox Series ve PC için çıkacak. Ayrıca Xbox Game Pass aracılığıyla da satışa sunulacak. 
 
Tanıtım Videosu 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu GSC Game World STALKER 2: Heart of Chornobyl Strider fragman
Tchia Steam Platformuna Geliyor: İşte Çıkış Tarihi GTA 6'nın Resmi Fragman Tarihi Açıklandı: Geri Sayım Başladı!

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız