Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SSX'in Online Özellikleri Video ile Tanıtılıyor

Dünyanın en yüksek noktalarında en tehlikeli hareketleri yapıp puan toplayacağız.
 
     Electronic Arts'ın Kanada stüdyosu tarafından geliştirilen yeni SSX için Online özelliklerin tanıtıldığı bir video yayınlandı. Yapım ekibinden Todd Batty'nin anlatımıyla oyunun ne tip Online etkileşimlere ve içeriklere sahip olacağı gösteriliyor.
 
     Yapımcılar günümüzde sosyal ağların daha da popüler olması ile buna uygun bir özellik koymayı unutmayalım demişler. Böylece Facebook gibi platformlar üzerinden arkadaşlarınızla yazışabilecek veya onların durumlarını görebileceksiniz.
 
     Diğer bir eklenen özellik ise RiderNet. Bu sistem sizin için Offline veya Online mücadeleler bulacak. Explore ismindeki bu ana mücadele kendi içinde küçük parçalardan oluşuyor ve bu görevleri tamamlayarak altın madalya kazanmaya çalışıyorsunuz.
 
     Ayrıca genelde yarış türü oyunlarda gördüğümüz Ghost özelliğini ekleyerek diğer oyunculara karşı onlar Online olmasalar bile mücadele edebileceğiniz bir oyun modu bulunuyor. Yaptığınız en iyi yarışlar kaydedilerek karakteriniz diğer oyuncuların yarışlarına hayalet olarak katılabiliyor. Böylece oynamadığınız zamanlarda bile başkalarıyla yarışarak puan kazanabiliyorsunuz.
 
     Tüm bu işlemleri RiderNet üzerinden takip edebiliyorsunuz. Yayınlanan yeni tanıtım videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
SSX Deadly Descents Yarış Spor Snowboard EA Games PS3 Xbox 360
Max Payne 3 Videosunun HD Versiyonu Yayınlandı EA'in Steam'le Olan Derdi Bitti mi?

clubberkay

19.1.2012 04:14:44

0
shet.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SSX: Deadly Descents
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız