Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SSX: Deadly Descents'ın İlk Geliştirici Günlüğü

SSX: Deadly Descents'ın yeni sloganı

    SSX: Deadly Descents'in ilk geliştirici günlüğü yayınlandı. Yapımcı ekibin kreatif direktörü Todd Batty'nin açıklamalarıyla bezeli bu videoyu aşağıda izleyebilirsiniz.
 
    Deadly Descents ile seriyi tekrar köklerine götüreceğini söyleyen Batty, daha sonra SSX'in temel sütunlarının oluşturulduğu "Race it, Trick it, Survive it" (Yarış, hareket yap ve kurtul) sisteminden bahsediyor. SSX'in yarış içeriğinin (Race) yanında çeşitli hareketler yaparak puan kazanmaya çalıştığımız kısım işin işin 'Trick' kısmı oluyor. Bu sefer bunları yaparken bir yandan da hayatta kalmaya çalışacağız. Deadly Descents'ın 'Survival' boyutu bize çığ ve heyelanlardan kurtulmanın yollarını öğretmeye çalışacak.
 
    Videonun sonunda SSX'in en emektar yapımcılarını da bizlerle tanıştıran Batty yeni SSX oyunu için oldukça umutlu görünüyor. Bu hoş ve keyifli videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:
 

Bu haberin bağlantısı
URL
SSX Deadly descents yarış spor snowboard geliştirici günlüğü developer diary
Minecraft Bağımlısından Harika 1 Nisan Şakası Mortal Kombat'taki Boss'lar Oynanabilir Olmayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SSX: Deadly Descents
+ TAKİBE
AL
2 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız