Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SH: Homecoming Üçlemenin Başlangıcı Olabilirdi

Homecoming kötü bir oyun değildi, ama serinin eski hayranları tarafından yine de pek beğenilmemişti

     Konami Silent Hill serisini geliştirmeyi bıraktıktan sonra bu serinin Climax, Double Helix Games, Vatra Games ve WayForward Technologies gibi firmalar tarafından geliştirildiğini görüyoruz. Yani Konami gördüğünüz gibi böylesine efsanevi bir seriyi önüne gelene teslim etti. Üstelik bu geliştiricilerin Silent Hill serisi ile ilgili planları da büyükmüş!
 
     Silent Hill serisinde yapımcı olarak çalışan Tomm Hulett'ın açıklamasına göre Double Helix Games, Silent Hill: Homecoming'i bir üçlemenin ilk oyunu olarak tasarlamış. Bu üçleme sırasında Cheryl “Heather” Mason gibi karakterlerle de karşılaşmamız hedefleniyormuş. Buna rağmen Double Helix Games'in bu projeleri kabul görmemiş.
 
    Bizim fikrimize göre Silent Hill serisi Konami'nin Team Silent adlı ekibi tarafından tasarlanıp geliştirilmediği sürece artık eski günlerine dönemez. Yani belki de Double Helix Games'in böyle bir üçleme yapamaması çok hayırlı olmuştur.
      

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak silenthillhistoricalsociety Silent Hill PS3 Xbox 360 Konami survival horror
Quantic Dream'in Teknoloji Demosu Göz Kamaştırdı Playstation 4 Görsel Kalitesi Böyle Olur mu?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

kaizoku

13.3.2012 22:51:28

0
Eksiklerine rağmen fena değildi Homecoming, ama üçleme olacak kadar süper bir oyun da değildi bence. Yine de Heather gibi karakterlerle karşılaşma kısmı işi daha ilginç hale getirebilirmiş. Oyunun başında bizi kasabaya getiren kamyoncu Silent Hill Origins'den Travis'di, bu detay çok hoşuma gitmişti. Ama o da Climax'ın geliştirdiği bir SH oyununa aitti. Konami'nin geri dönmesi gerek SH yapımına.

SOLID SNAKE

8.3.2012 17:52:48

0
Bende Silent Hill hayranı olarak şunu diyebilirim. Esas Seriye uymayan Silent Hill 4'tür. Silent Hill Homecoming seri bakımından ortalarda oyun bakımındanda gayet tatmin ediciyd. Silent Hill Downpour'u bekliyorum ve belkide en güzel silent hill oyunlarından biri olacağına inanıyorum.

söny

8.3.2012 17:01:10

0
Konaminın dışladığı oyun ki cok ayrı fanları vardır ben gibi ben katılmıyorum senaryoyu ve o eski havayı yakalarlasa gene eskisi gibi olucaktır sadece o ekibin çalısması kadar olurmu bilemem
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill: Downpour
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız