Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SC II: Heart of the Swarm 2012'den Önce Çıkmayacak

 

    StarCraft II yapımcılarından Chris Sigaty, StarCraft II'nin Zerg tabanlı ek paketi olacak olan Heart of the Swarm ile ilgili bir kaç bilgiye değindi.
 
    Sigaty ilk olarak ek paketin 2011'in sonuna de hazır olmayacağını söyleyerek Zerg sevdalılarını üzdü. Bundan önce GDC Online'da da Battle.net direktörü Craig Canessa, paketin en az 18 ay çıkmayacağını söylemişti.
 
    Sigaty'nin ek paket ile ilgili verdiği diğer bilgiler arasında ise Heart of the Swarm'ın Wings of Liberty'nin konusundan 100 yıldan az bir süre sonrasında geçeceği yer alıyor. Paketin içinde ayrıca Samir Duran'ın kendini gösterebileceği ipucusu da verildi.
 
     Zerg tabanlı Heart of the Swarm, Terran tabanlı hikayeye sahip olan Wings of Liberty'nin ikinci campaign modu olacak. 3. ve ne zaman çıkacağı henüz belli olmayan Legacy of the Void ise tahmin edileceği gibi Protoss hikayesini konu edinecek. 2012'ye kadar Heart of the Swarm'ın çıkmayacağını düşünürsek, Legacy of the Void'in 2013 veya hatta 2014'de çıkabileceğini söyleyebiliriz.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Starcraft II: Heart of the Swarm Blizzard Strateji PC Starcraft 2 ek paket expansion çıkış tarihi
FM: Evolved'a 4 Yeni DLC Yolda "Diablo III Yapımı Yarı Yolu Çoktan Geçti"

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
StarCraft II: Heart of the Swarm
+ TAKİBE
AL
20 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız