Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SCEE: Playstation Move Avrupa'da 1.5 Milyon Sattı


 
    Sony'nin harekete duyarlı kontrol cihazı Playstation Move'un satışlarıbütün hızıyla devam ediyor. İlk birkaç günde 300.000 adet satan Move, Avrupa'da ilk ayında toplam 1.5 milyon adet satmayı başardı.
 
     SCEE patronu Andrew House, Bloomberg'e yaptığı açıklamada satışlarda kayda değer başarılar yakalandığını ve Move'un piyasaya sürülmesinden bu yana, yani ilk 1 ay içinde 1.5 milyon adet satıldığını belirtti.
 
     House, ilk satış rakamlarının bu kadar fazla olmasının kendileri için sürpriz olduğunu ve bu nedenle planlarında değişiklik yapıp üretimi hızlandırdıklarını da vurguladı.
 
     Özellikle tatil sezonunda çok yüksek satışlar bekleyen Sony cephesi, bu yıl toplam 15 milyon Playstation 3 satmayı hedefliyor.  Tahminimiz tatil sezonunda PS3 + Move bundle paketlerine büyük bir ilgi olacak ve gerek konsol gerekse de kontrol cihazının satışlarında büyük yükseliş yaşanacak.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak bloomberg Playstation Move PS3 Sony Arc satışlar Andrew House
EMEAA'da Geçen Haftanın Konsol ve Oyun Satışları SteelSeries'ten WoW: Cataclysm'e Özel Mouse

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Move
+ TAKİBE
AL
10 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız