Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SCEE: "Beyaz PS Vita'yı Avrupa'ya Getirmeyeceğiz"


     Bu sabah saatlerinde duyurulan ve zaten beklenen bir gelişme olan PS Vita'nın beyaz modeli bilindiği üzare Japonya için kesinleşmiş ancak Avrupa ve Amerika ile ilgili herhangi bir bilgi verilmemişti. SCEE (Sony Computer Entertainment Europe) biraz önce yaptığı açıklamayla, beyaz PS Vita modelini Avrupa'ya getirmeyeceklerini kesin olarak belirtti ve bu konu hakkında şu ifadeyi kullandı:
 
     "Bizim Avrupa bölgesine beyaz PlayStation Vita getirmek konusunda herhangi bir planımız yok, ama kullanıcıların taleplerini gözlemleyeceğiz ve sonuçları değerlendireceğiz."
 
     Zaten daha önce Japonya'da yapılan bir ankette en çok beklenen PS Vita renginin beyaz olduğunu görmüştük. Sony'nin bu adımı Japonya'da PS Vita satışlarını hareketlendirecektir. Bakalım Avrupa'da beyaz PS Vita için bir etkinlik görecek miyiz?

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Ninja Gaiden III'ün Satış Rakamı Açıklandı “FPS Şehrinde” Kuralları S2 Koyacak!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

arda_xl

8.5.2012 21:03:24

0
Bunlara siyah yeter demek istiyo galiba

E_Aydin35

8.5.2012 21:02:16

0
Sony renk seçeneği getirmezse artık beyinsizliğini ilan eder :)) Ya yemin ediyorum konsollarının hiçbir albenisi yok, belki bu bazı insanların umrunda bile değil ama tasarım benim için çok önemli beni o konsolu almama iticek olan birşey olmalı yani bu sadece bunun için değl herşey için, bakın PS 3'e siyah buneya bi beyaz, kırmızı, yeşil bişi yapsaydın ya.. Hele Vita gibi bir el konsolundada renk seçenedği getirmiyorsa yani bu Sony'nin büyük hatası olur, tamam belki sadeliği, sade şıklığı göz önünde bulundurmak isiyor ama bence kesnilikle saçma!

Kasatka

8.5.2012 19:01:47

0
Anlamadigim getirsen ne olur. Getirmeyerek sekil mi yapiyorsun, kendini mi degerlendiriyorsun? Euro , US ve Jap da senden iki kat daha kotu donanimli cihaz peynir ekmek gibi satarken sen hala bu aptal cikardim cikarmayacagim getirdim getirmeyecegim gibi salap satis politikalari ile olmayan satisi daha da baltala.

BSC Misafiri

8.5.2012 17:47:40

0
Avrupa2ya getirmeyeceklermiş. Japonya'da her hafta on bin on bin satarsınız artık.

Crynet

8.5.2012 17:47:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Sanki rengini değiştirince milyonlar satacak.Nasıl bir anlayışları var anlamadım.İki tane oyun yapsan adam gibi, ama yok illa sömürecek.
Aynen Katılıyorum Ekran Kartını Sattıran Nedir Oyunlar Dimi Ps Vitayı Satmak İstiyorsa Bol Bol Oyun Yapacakki Bunların Hepsinin EXC oyunlar Olması Lazım.

BSC Misafiri

8.5.2012 17:28:38

-1
Sanki rengini değiştirince milyonlar satacak.Nasıl bir anlayışları var anlamadım.İki tane oyun yapsan adam gibi, ama yok illa sömürecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız