Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SCEA Başkanı, "Heavy Rain Müthiş Satacak!"

 
 
    SCEA (Sony Computer Entertainment America) başkanı Jack Tretton, Quantic Dream'in geliştirdiği Heavy Rain'in "harika" satacağını umduğunu belirtti.

    Başkanın yaptığı açıklamalar şunlar: “Bu endüstriye 25 yılımı harcadım, ve bir oyunun çok iyi sattığını görmek çok nadirdir ve bu beni hep etkilemiştir."

“Ama ' Wow! İşte bu daha önce hiç görmediğim tarzda bir oyun' dediğinizde işler değişir ve bence Heavy Rain bu kategoriye giriyor. Onu nasıl sınıflandıracağımı veya açıklayacağımı bilemiyorum."

    “Bir incelemede bunun bir kitap okumanın daha da ilerisi gibi düşünülmesi gerektiği yazıyordu. Oyuncu olmanıza bile gerek yok. Eğer kitap okuyorsanız, ve bölümleri rastgele okumadığınız sürece, hikaye hep aynı şekilde gidecek ve aynı şekilde sona erecektir."
 
  “Ama Heavy Rain, oyunda yaptığınız hamlelere ve ilerlemeye göre her defasında size farklı bir şeyler sunacak.”
 
    SCEA başkanından çok ilginç açıklamalar gelmişe benziyor, roman okumanın da ötesinde bir deneyim olduğu belirtilen Heavy Rain'in çok sıradışı bir oyun olduğu çoğu site tarafından onaylanması da bu görüşü destekler nitelikte sanırım...

    Heavy Rain geçtiğimiz günlerde çıktı ve çok yakında oyun ile çok detaylı bir video incelemeyi sitemizde görebilirsiniz, bizimle kalın...
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Heavy Rain Quantic Dream Jack Tretton scea ps3 sony
Skate 3'ün Kapak Tasarımı Yayınlandı Bad Company 2'nin İlk 10 Dakikası Gözüktü

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Heavy Rain
+ TAKİBE
AL
15 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız