Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ryan Reynolds'ın Bir Sonraki Projesinde Zaman Yolculuğu Olacak

 
Geçtiğimiz aylarda duyurulan, başrolünde Ryan Reynolds'ın olduğu, filmin yönetmenliğini ise Shawn Levy'nin yaptığı Free Guy filminden sonra, ikilinin çalışacağı proje belli oldu.
 
Yine yönetmenliğini Shawn Levy'nin yapacağı ve başrolünde Ryan Reynolds'ın olacağı bir sonraki filmin adı ne yazık ki bilinmiyor. Ancak The Hollywood Reporter'ın haberine göre, ikilinin bir sonraki filminde zaman yolculuğu olacak. Ana karakter, kendisinin 13 yaşındaki halinden yardım almak için geçmişe gidecek ve yolda ölen babasına rastlayacak. Film ile ilgili daha fazla detay ilerleyen süreçte paylaşılacaktır.
 
İkilinin şu anda yapım aşamasında olan filmi Free Guy ise, bir açık dünya oyunu içerisinde olduğunu fark eden birini anlatacak. Filmin vizyon tarihi 11 Aralık 2020.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Film Haberleri free guy ryan reynolds Shawn Levy yeni film
Ghost In The Shell: SAC_2045'in 2. Sezonu İçin çalışmalara Başlandı Tom Payne, Wolverine'i Canlandırmak İstediğini Söyledi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız