Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ryan Reynolds, Deadpool 3 İçin Çalışmalara Başlandığını Açıkladı

 
 
Alıştığımız çizgi roman filmlerinden farklı bir iş yaparak insanların kalbini kazanan Deadpool serisinin yeni filmi için müjde verildi. Daha önce hakları Fox'ta olan yapım, Disney'in Fox'u satın almasından sonra en çok merak edilen konulardan biri olmuştu.
 
Satın alımdan sonra Disney'in ilk açıklaması Ryan Reynolds ile yollarına devam edecekleriydi. Söyledikleri gibi de oldu. Ryan Reynolds'ın başrolünde olduğu Deadpool'un yeni filmi Deadpool 3, Ryan Reynolds tarafından onaylandı.
 
Ryan Reynolds, Marvel Studuos ile birlikte yeni film üzerinde çalıştıklarını açıkladı. Filmin daha önceki filmler gibi +18 olup olmayacağı belli değil. Şimdi ise en çok merak edilen konu, Deadpool'un Marvel Sinematik Evreni'ne katılıp katılmayacağı. Yeni filmden beklentileriniz neler, sizce önceki filmler nasıldı? 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Film ve Dizi Haberleri deadpool 3 deadpool 3 gelecek mi ryan reynolds marvel fox deadpool 3 onaylandı duyuru ne zaman çıkacak
Hyper Light Drifter Epic Games Store'da Ücretsiz PlayStation Avrupa, Yılın Öne Çıkan Oyunlarının Bulunduğu Güzel Bir Video Paylaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-AEF248198

28.12.2019 13:14:16

0
Bu aktör de son dönemde baya popüler oldu ancak öyle aman aman da bir aktör değil. Son 6 Underground filmine on dakika dayanamadım, aksiyon tamam da biraz daha iyi yapın abi bu nedir?

Angel of the Lord

28.12.2019 01:17:41

0
Bir soyisim peşpeşe bu kadar yanlış yazılabilir sanırım.

Biohesner

27.12.2019 20:52:22

+1
quote:

Orjinalden alıntı: by_endless 2. fim rezaletti. Bir daha kameraya bakıp seyirciyle muhabbet kurup 4. duvarı trilyon kez kırarsa artık kusabilirim. Film kendini çok tekrar düşürüyor.
Filmi izlemeyin filmin asıl sevilen kısımlarını sevmıyorsunuz size tavsiye etmem

lohan777

27.12.2019 20:52:03

0
6 underground filmi netflixte var deadpool tarzında sağlam bir film o filmde türkiyenin geleceğine aslında çok göndermeleri var anlayana tabi !

by_endless

27.12.2019 20:33:27

0
2. fim rezaletti. Bir daha kameraya bakıp seyirciyle muhabbet kurup 4. duvarı trilyon kez kırarsa artık kusabilirim. Film kendini çok tekrar düşürüyor.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız