Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rust'ın Oyun İçi Eşya Mağazası Steam'de Açıldı


    Steam'deki topluluk pazarı sistemi oyuncuların oyun içinden elde ettiği eşyaları diğer oyunculara Steam Wallet parası sayesinde satabiliyorlardı. Özellikle Free to Play ve Counter Strike: Global Offensive oyunlarda büyük ilgi gören sistemi yaralayabilecek bir adım geldi.
 
    Valve, Rust'ın oyun içi eşya mağazasını Steam üzerinden açtı. Yapımcı Facepunch tarafından yönetilen mağazada Rust'ta yer alan oyun içi eşyalar satılıyor. Rust'ın yeni mağazasına buradan ulaşabilirsiniz. Burada yapılacak fiyatlandırmalara bağlı olarak oyuncu pazarında da dalgalanmalar olacaktır. Bu durum sonrasında büyük tepkiler görebiliriz.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
rust garry newman garrys mod facepunch studios dayz pc fps sandbox survival
Darksiders 2: Deathinitive Edition, Bugün PC'ye Çıkıyor Bethesda, Fallout 4'ün Silah Mekanikleri İçin Destiny'i Örnek Almış
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-0D5961688

6.11.2015 14:09:15

0
Geçen gün H1Z1i aldım pişmanım. Battle Royale modu ücretli olacakmış ve cidden oyunu beğenmedim ama 2 saati geçtiği için de kabul etmediler iadeyi.. Ah kafam..

senjido

5.11.2015 20:51:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Howard Stark Valve bu skin işiyle dünyanın en saçma işlerini tekrar ediyor. Para almaktan utanmadıklarını oyle bir dilden anlatıyorlar ki anlatamam. Para veriyoruz bir de kıytırık 2-3 skin mıdır nedir için vermem verene de-Alınmaca yok- normal gözlerle bakmıyorum zaten. Evet belki EA Activision da yapıyor fakat bu işte para olduğunu Valve CS:GO ile kanıtladı. Ben de o günden sonra oyunu bıraktım .
Tek bir şey söylicem alan mutlu veren mutlu ve ortada sahtekarlık falan da yok. zaten istemiyorsan almıyorsun basit. valve sonuçta bir şirket ve bir şirket ne kadar çok kazanç elde ediyorsa o kadar kaliteli ve büyük projeler sunar. Zaten valve nin yaptığı işleri de görüyoruz son zamanlarda. Demek istediğim hiç skin satmıyorlarmış gibi de oynayabilirsin, özgürsün.

Patren

5.11.2015 18:25:51

-3
h1z1 oynayin daha iyi

[__Zahid__]

5.11.2015 16:37:48

+1
rust ve ark, alanı pişman etmeyen 2 oyun. skin vs. zaten isteyen alır isteyen almaz. çeşitlilik olması bakımından güzel bişey. herkes kırmızı tişört giymeyecek enazından.

Return to Monke

5.11.2015 15:48:22

+1
Valve bu skin işiyle dünyanın en saçma işlerini tekrar ediyor. Para almaktan utanmadıklarını oyle bir dilden anlatıyorlar ki anlatamam. Para veriyoruz bir de kıytırık 2-3 skin mıdır nedir için vermem verene de-Alınmaca yok- normal gözlerle bakmıyorum zaten. Evet belki EA Activision da yapıyor fakat bu işte para olduğunu Valve CS:GO ile kanıtladı. Ben de o günden sonra oyunu bıraktım .

senjido

5.11.2015 15:45:34

0
Rust çok iyi bir hal almaya başladı. Oyunu takip etmeyenlere duyurulur, fiyatı böyleyken düşünmeden alın.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rust
+ TAKİBE
AL
12 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız