Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Runic'in Şimdiki Hedefi Torchlight MMO'su Değil


    Başarılı inceleme puanlarıyla birlikte çıkışını yapan Torchlight II, özellikle Diablo 3'ten ağzı yananlara harika bir kapı araladı. Oyunun çıkışı, serinin uzun süredir konuşulan MMO oyununu biraz daha gündeme getirirken, Runic Games'in CEO'su Torchlight MMO'su adına konuştu.
 
    Konuyla ilgili Max Schaefer, "Şu an için MMO oyununa başlama planımız yok. Öncelikle Torchlight 2'yi her açıdan düzene sokmamız ve oyunun Mac sürümünü halletmemiz gerek. İkinci oyunun düzenini hallettikten sonra ekipçe bir dinlenme sürecine girmeliyiz. Anca bu aşamaları atlattıktan sonra yavaş yavaş MMO projesine geçebiliriz." dedi ve ekledi; "Tabii bu sözlerim MMO projesinin %100 olarak geleceğini akıllarınıza getirmesin."
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Torchlight 2 Torchlight Runic Games Perfect World Entertainment RPG
Sniper Elite V2'nin Yeni DLC'si Yayınlandı Persona 4: The Golden'dan Yepyeni Görseller

Sam.Fisher

22.9.2012 19:01:08

0
Gelirse kötü olmaz, ama gelmezse de kötü olmaz :) Torchlight'ın adını kirletecek bir MMO oyunu olacaksa eğer gelmese iyi tabi, ama daha da iyi bir Torchlight hiç kötü olmaz...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Torchlight 2
+ TAKİBE
AL
30 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız