Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rune 19 Eylül'de Erken Erişime Açılacak

 
Geliştirici Human Head Studios, açık dünya viking rol yapma oyunu Rune'ün 19 Eylül'de Steam'de erken erişime açılacağını duyurdu.

Ön siparişler oyunun resmi websitesi üzerinden başladı ve “RUNE15.” kupon kodunu kullanarak %15 indirim almak mümkün. Ayrıca Rüne'ün herhangi bir sürümünü ön sipariş veren ilk 10,000 kişiye 2000 yılında çıkan Rune Classic oyununun dijital bir kopyası ücretsiz olarak verilecek.
 
Human Head Studios oyun erken erişime açılmadan önce bir kapalı beta daha düzenleyecek. 1 Eylül'de Türkiye saati ile 16:00'da başlayıp 2 Eylül'de Türkiye saati ile 04:00'da sona erecek betaya katılma şansı elde etmek için buradan kayıt yaptırabilirsiniz.
 
Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
Mor ve Gümüş New 2DS XL Mario Kart 7 Paketi 28 Eylül'de Çıkacak Onimusha: Warlords PS4, Xbox One, Switch ve PC'ye Geliyor

mahsur kalan adam

28.8.2018 17:25:30

0
Bu oyundan küçük çaplı god of war beklentim var umarım hayal kırıklığına uğramam Canavar keselim insan avlayalım ama skyrim tarzında olmasın diye ümit ediyorum
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız