Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Ruiner için Resmi Türkçe Altyazı Desteği Yolda

 
   Yerelleştirme şirketi Aibell Game Localization, cyberpunk temalı üstten görünümlü aksiyon shooter oyunu Ruiner'a yakında resmi Türkçe altyazı desteğinin ekleneceğini duyurdu.

   Aibell Game Localization:

   "Reikon Games'in yapımcılığını yaptığı, Devolver Digital'in ise yayıncılığını üstlendiği Cyberpunk türündeki oyun olan RUINER, gelecek olan bir güncelleme ile Türkçe altyazı desteğine kavuşmuş olacaktır."
 
   Ruiner şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.
 

RUINER, 2091 yılında siber başkent Rengkok'ta geçen zorlu bir aksiyon nişancı oyunudur. Sinirli bir sosyopat, kaçırılan erkek kardeşini kurtarmak ve gizli Hacker arkadaşının rehberliğinde gerçeği ortaya çıkarmak için bozuk sisteme tepki gösterir.

Karmaşık & Zorlu Mücadele: Ölümcül malzemeler alarak, taktiksel zekanızı geliştirerek ve düşmanlarınızı afallatıp onları güçsüz bırakacak diğer akıl almaz becerilerde ve araçlarda uzmanlaşarak savaş alanının patronu olun.

Sanal Suçlardan Esinlenilmiş Cephanelik: Enerji kalkanı, hareketli bariyer ya da şebeke dönüştürücü gibi teknoloji harikası aletleri ve yetenekleri kullanın. Hayalet kısmıyla muhalefeti savaşta kendi tarafınıza çekebilirken çoğalma hızlandırıcı, refleks güçlendirici ya da aşırı yükleme sizi yakalanamaz kılacaktır.

Hikayeli Aksiyon: Duygusuz bir dünyada gezerken ve HEAVEN'daki birlik olmuş sanal tüccar titanları dağıtırken Rengkok'ta şiddetli yüzleşme, hedefe ulaştıran bir adım ve güven, değeri düşmüş bir para birimidir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak AiBell Game Localization
Battlefield V Minimum Sistem Gereksinimleri Açıklandı Yeni Final Fantasy VII Remake Görseli Square Enix İşe Alım Sayfasında Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

TRomeoR35

20.8.2018 17:11:25

0
Arkadaslar biliyorsunuz ki resmi duyuruya gore turkce altyazi destegi gelecegini beyan etmis ve destek suan itibari ile mevcuttur.Fakat bu altyazi destegi pc platformuna gelirken neden ps4 konsola gelmedi !? Yakin zamanda konsola gelmesi kesin midir bilginiz var mi ?

Dhalsim

29.5.2018 21:17:58

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Oyunun kendisi trişka da müziğine hastayım.. Suicide Serenade Sleep Paralysis
bu trişka lafını üçüncü duyuşum..doğrusu Tırışka'dır

BSC Misafiri

29.5.2018 14:53:26

0
Oyunun kendisi trişka da müziğine hastayım.. Suicide Serenade Sleep Paralysis

BSC Misafiri

29.5.2018 14:53:04

+2
Arkadaşlar imkânınız varsa bu oyunu satın alın ister indirimi bekleyin ama orijinal alın. Gerçekten iyi bir oyun bir de nex machine var bu tarzda o da çok eğlenceli bir oyun tavsiye ederim.

BSC Misafiri

29.5.2018 09:06:05

+2
türkçe oyun gördükçe seviniyorum.umarım her oyun için standart hale gelir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız