Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Royal Youth'un Menajeri Mert Tanrıverdi Takımdan Ayrıldığını Duyurdu

 
      Royal Youth'un menajeri Mert Tanrıverdi, sosyal medya üzerinden Royal Youth'tan ayrıldığını açıklayan uzun bir yazı yayımladı.
 
 
 
Mert Tanrıverdi'nin yapmış olduğu açıklama
 
     "Arkadaşlar merhaba; Bu kelimeleri yazmak inanın o kadar acı veriyor ki hiç tahmin etmemiştim bu tweeti yazarken bu kadar üzüleceğimi. Birazcık ağlamadım değil hani. Çok sevdik be abi Royal benim takımım. Bizim takımımız. Kendi takımım evim. Ailem, abilerim. Özellikle Berk abi bence bu sektör için çok ama çok fazla bir insan. Benim belki de en büyük hayatta ki şansım onunla karşılaşmak ve onu görmek oldu. Elimden tuttu ve beni adam etti. Beni, daha iyi bir insan haline getirdi. Hatalarımı gösterdi ama asla benden vazgeçmedi. Ruşen abide öyle yapma dedikleri şeyleri yapmamaya çok özen gösterdim yaptığımda kötü sonuçlandıysa bile laf etmediler (eee 3 yıl dile kolay tabi hatalarım olacak). Gülüp geçtiler. Ben ise o hataları hep ders olarak aldım.
 
     Mert Tanrıverdi, serbest menajer konumunda olmadığını ve hâlâ espor sektörünün içinde olduğunu belirtti. Daha öncesinde; Royal Youth, League of Legends oyuncuları Worlds 2019 Ön Etabı'nın ardından sosyal medya üzerinden tekliflere açık olduklarını duyurmuşlardı. Böylelikle Royal Youth League of Legends takımı tamamıyla dağılmış oldu. Royal Youth'un VF Şampiyonluk Ligi 2020 Kış Mevsimi'ne nasıl bir kadro oluşturacağı merak konusu.  
 

Bu haberin bağlantısı
URL
league of legends riot games pc rts mmo
Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 Remix ve Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Xbox One'a Geliyor Xbox Game Pass'e Yeni Oyunlar Eklendi ve Çok Daha Fazlası Yolda

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
League of Legends
+ TAKİBE
AL
43 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız