Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rol Yapma Oyunu Guns Undarkness için Kickstarter Kampanyası Başlatılıyor

 
 
Persona serisinin bestecisi Shoji Meguroi, Kasım 2021'de duyurulan strateji rol yapma oyunu Guns Undarkness için 12 Eylül'de bir Kickstarter kampanyası başlayacağını duyurdu. Kickstarter sayesinde oyun PlayStation, Xbox, PC, Nintendo platformlarına getirilecek. Bunun için 30.000 dolarlık bir başlangıç ??hedefi koyulacak.
 
Guns Undarkness, Shoji Meguro'nun ilk resmi projesi. Meguro, Persona ve Shin Megami Tensei serilerindeki çalışmalarıyla tanınıyor. Aynı zamanda PSP'deki Persona oyunlarında yaratıcı yönetmen olarak görev yaptı. Son olarak birkaç yıldır da bağımsız RPG'ler üzerinde çalışıyor.
 
Oyun tasarımına ek olarak Meguro, Guns Undarkness'taki tüm müzikleri besteleyecek. Ona ayrıca karakter tasarımcısı Ilya Kuvshinov (Ghost in the Shell: SAC 2045) ve söz yazarı Lotus Juice (Persona serisi) eşlik edecek. 
 
Meguro bir basın açıklamasında şunları söyledi: “Kickstarter aracılığıyla Guns Undarkness'ı hayranların desteği ve erken geri bildirimleriyle daha da iyi bir oyun haline getirmek istiyorum."
 
Steam sayfası
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Guns Undarkness
UE5 ile Geliştirilen Cyberpunk Temalı Shinobi Rising Duyuruldu Armed Fantasia: To the End of the Wilderness için Oynanış Fragmanı Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız