Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Roguelite Dungeon Drafters, Konsollar için 14 Mart'ta Çıkış Yapıyor

 
 
Yayıncı DANGEN Entertainment ve geliştirici Manalith Studios, Roguelite zindan tarayıcısı Dungeon Drafters'ın PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 14 Mart'ta çıkış yapacağını duyurdu.
 
Dungeon Drafters ilk olarak 27 Nisan 2023'te Steam aracılığıyla PC için piyasaya sürüldü. Konsol sürümü, PC sürümünün çıkışından bu yana eklenen tüm içerik güncellemelerini içeriyor.
 
Antik kalıntıları keşfedin, nadir kartları yağmalayın ve düşmanlarınızı yenmek için akıllı kombinasyonlar kullanın ve dünyayı kurtarabilecek efsanevi büyü destesini oluşturun. Sihrin kartlar ve kartların sihir olduğu bir diyarda ortaya çıkan gizemli bir zindan macerası olan Dungeon Drafters'a çıkın.
 
Rogue-lite unsurlara sahip bu karo tabanlı zindan tarayıcısında, her biri kendi başlangıç ??destesine sahip, antik kalıntıları keşfetmeye istekli altı genç maceracıdan birini seçin. Benzersiz büyü destenizi yaratın ve dünyayı kötü ve yasak kartlardan kurtarmak için antik zindanlara dalın. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Roguelite Dungeon Drafters PlayStation 5 Xbox Series PlayStation 4 Xbox One Switch DANGEN Entertainment
Riviera: The Promised Land Remaster PC ve Mobile Geliyor No Man's Sky'ın Son Güncellemesi Kritik Sorunları Çözüyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız