Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rockstar Games'in Çevre Sanatçısı Dark Souls'tan İlham Alan İlgi Çekici Ekran Görüntüleri Paylaştı

 
 
Rockstar Games'in çevre sanatçısı Jonathon Gregory Bick, Unreal Engine 5 üzerinde Dark Souls'tan ilham alan bazı etkileyici ekran görüntüleri paylaştı. Bu ekran görüntüleri Jonathon'un kişisel projelerinden birinden geliyor. Diğer taraftan bu görseller herhangi bir resmi Rockstar oyunundan değil. 
 
Ekran görüntüleri oldukça dikkat çekiyor
 
 
 
Jonathon Gregory Bick'in kişisel projelerinden birinin ortaya çıkan ekran görüntülerinin ilk ikisi görebileceğiniz üzere FromSoftware'in Dark Souls serisinden büyük ölçüde esinlenmiş durumda. İlk iki ekran görüntüsü gerçekten de yeni bir Dark Souls oyunu gibi görünüyor. Ancak tabii ki değil.
 
4 farklı ekran görüntüsü paylaşan Bick'in son yani dördüncü ekran görüntüsü, Dark Souls havasını biraz da olsa kaybediyor ve farklı oyun tarzına doğru geçiş yapıyor. Elbette bu ekran görüntülerini birçok oyunla beraber bağdaştırabilirsiniz. Nihayetinde bir proje bir başka oyundan esinlenebilir ve bu çok normal bir durum.
 
Rockstar ekibinin sanatçılarından gelen bu görseller kişisel projeler hakkında bizlere birkaç fikir veriyor. Dolayısıyla ilerleyen süreçte bu tarz yeni oyunları görmemiz mümkün.  
 
Ekran görüntülerine aşağıdan ulaşabilirsiniz
 
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming Rockstar Games
Korku Oyunu Stray Souls'da Silent Hill Bestecisinin Müzikleri Yer Alacak Aksiyon oyunu Super Crazy Rhythm Castle, Konsollar ve PC için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız