Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Rock Band 3 Tanıtım Videosu İle Ortaya Çıktı


 
      Aslında Harmonix'in Rock Band 3'ü hazırladığı uzun zamandır biliniyordur. İlk olarak da Viacom başkanı ve CEO'su Philippe Dauman'ın Credit Suisse Group Global Media and Communications Conference'ta oyunu duyurmuştu, fakat bu defa elimizde bir video da var.

     Usa Today'e Rock Band 3'ü tanıtan Harmonix yetkilileri bir yandan oyunu oynarken bir yandan da oyunla ilgili açıklamalarda bulundular.

      PS3, Xbox 360, Wii ve Nintendo DS için piyasaya çıkacak olan Rock Band 3 kendi karakterimizi ve turlarımızı yaratabileceğiz. Oyunun Career modunu yeterince iyi bulmayan Harmonix, bu alanda büyük değişikliklere gidecekmiş. Buna göre önümüzde achievement benzeri amaçlar koyulacak ve ayrıca kariyerimizde ilerleme güdüsü daha iyi aktarılacakmış.
 
      Harmonix ayrıca şarkılar devam ederken yeni oyuncular oyuna girebileceğini, oyunu durdurup zorluk seviyesini ve müzik aletimizi değiştirebileceğimizi söylüyor.
 
     Daha gelişmiş grafiklerle birlikte yeni bir Party-friendly modun da bulunacağı Rock Band 3 ile birlikte yıl sonuna kadar serinin kütüphanesinde 2000 şarkı bulunması bekleniyor. Oyun yıl sonuna doğru piyasaya çıkacak.
  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak MTV Games EA Harmonix Music PS3 Xbox 360 Wii
Wii Party'den Famitsu Taramaları XCom, 2011'e Sarkacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Rock Band 3 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız