Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

RoboCop: Rogue City Switch Sürümü İptal Edildi

 
Yayıncı Nacon ve geliştirici Teyon, başlangıçta 2 Kasım'da çıkacak PlayStation 5, Xbox Series ve PC (Steam , Epic Games Store) sürümlerinden bir süre sonra piyasaya sürülmesi planlanan RoboCop: Rogue City'nin Switch sürümünü iptal etti.
 
Nacon, Gematsu'ya yaptığı açıklamada şunları doğruladı: "Şu anda Nintendo Switch'in piyasaya sürülmesi için herhangi bir planımız yok."
 
Oyun açıklaması ise şu şekilde:

Güçlü Auto-9'ın veya diğer mevcut 20 silahtan biriyle, patlama dolu birinci şahıs bir macerada suçluları yok et. İlerledikçe geliştirilebilecek robot gücün ve sibernetik yeteneklerin ile yasaları koruyan en etkili memursun. Bir numaralı emirlerini yerine getirmek için nasıl bir yol izleyeceğin sana kalmış.
 
Açık bölgeleri keşfet ve kendi adalet anlayışına göre hedeflerini tamamla. Kanıt bulmak, suçluları sorgulamak ve kamu düzenini sağlamak bir polis memuru olarak günlük işlerinden sadece bazıları. Aldığın kararları hafife alma. Seçimlerin, vatandaşların kaderini ve görevinin sonucunu belirleyebilir.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu RoboCop: Rogue City Switch Nacon Teyon
Xbox Kullanıcılarının Dikkatine: Diablo 4 Bu Hafta Sonu Ücretsiz! Macera RPG Duet Night Abyss PC, iOS ve Android için Duyuruldu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız