Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Risk of Rain Returns, Switch ve PC için Duyuruldu

 
 
Yayıncı Gearbox ve geliştirici Hopoo Games, Switch ve PC (Steam) için orijinal Risk of Rain'in yeniden düzenlenmiş ve geliştirilmiş versiyonu olan Risk of Rain Returns'ü duyurdu. Oyun 2023 yılında yayınlanacak.
 
Risk of Rain Döndü!
Özenle tasarlanmış, güzelce düzenlenmiş ve yeni oynanışlarla dolu Risk of Rain döndü ve şimdi eskisinden de güzel! Eşsiz ganimet birleşimleri, tamamen yeni Kazazedeler, yenilenen çok oyunculu mod, ve dahasıyla geliştirilmiş ikonik roguelike'a dalış yap! 
 
Yeni Oynanış Yolları Aç
Beceri ve yeteneklerinizi geliştir, yeni Kazazedeler keşfet ve gittikçe zorlaşan turlara dalış yap! "V. Petrichor'un yeraltında uykuda bekleyen antik tasarımın sırlarını keşfet. Oynayacak yeni yollar bulmak için her bir kütüğün, taşın altını ve Gup'u ara!
 
Ustalaşabileceğin 15 Kazazede
Birçok Kazazede, gemine yapılan gizemli saldırıdan kaçtı. Şef'in dönüşüyle adaleti dilimle, doğra ve soğuk servis et; İnfazcı olarak ön safları tutup takımına kalkan ver veya herkesin sevdiği mor yaratık Acrid ile zehirli bir çamur yolu ser! Her birinin ustalaşacak yeni yetenekleri olan 15 Kazazedeyle keşfedilecek yeni yollar oluştur.
 
Kuralları Esneten Eserler
Çeşitlilik, yıkımın tuzu biberidir. Her biri turunu değiştiren 11 Eser seç! Belki her kullanıldığında değişen rastgele bir ekipman nesnesiyle başlamak istersin veya belki her 10 dakikada bir sınır tanımaz Canavar istilası yaşamak istersin. Eser kombinasyonlarını dene ve oynayacak heyecan verici yeni yollar keşfet.
 
Tanıtım Videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Risk of Rain Returns Switch PC
Yandan Kaydırmalı Macera Oyunu The Captain, Switch için Yayınlandı Shin'en Multimedia, The Punchuin'i Switch için Duyurdu

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız